Ματς για “γερά νεύρα” σε Αλεξιώτισσα και Ροϊτικα (το σημερινό πρόγραμμα της Α2)

0
Δυναμικά άνοιξε την Δευτέρα η αυλαία στην 7η πράξη της τρέχουσας Α2 ΕΣΚΑ-Η, αφού ο Πανωλενειακός υπέταξε τον ΣΕΦΑ με 73-60 και διέκοψε το απόλυτο (6Χ6) με την ομάδα της Ανδραβίδας να πραγματοποιεί την χειρότερη εμφάνιση της.

Σήμερα το μενού περικλείει αμφίρροπες μάχες, με τον Προφήτη Ηλία/ΠΑΟΚ να θέλει να βγάλει αντίδραση, μετά την ήττα στην Ανδραβίδα, όπως και τα Αστέρια Αχαϊας, που ηττήθηκαν εντός από το Σκαγιοπούλειο. Συνάντηση χωρίς φαβορί είναι και αυτή ανάμεσα σε ΝΕΠ και Κρήνη ΄97, αφού οι δύο ομάδες διαθέτουν εξαιρετικά ρόστερ και τα πάντα μπορούν να συμβούν.

Στις λεπτομέρειες λογικά θα κριθεί το ροζ φύλλο και στο Σκαγιοπούλειο- Α.Ε. Αγυιάς, αφού οι γηπεδούχοι έχουν βρει ρυθμό και οι φιλοξενούμενοι διαθέτουν έμπειρους παίκτες και μπορούν να “αποδράσουν” με το διπλό. Κρόνος Πατρών και Νίκη Προαστίου έχουν τον πρώτο λόγο απέναντι σε Πήγασο και Αιγέα αντίστοιχα.

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα:

Προφήτης Ηλίας/ΠΑΟΚ- Αστέρια Αχαϊας (18:30- Αλεξιώτισσας)

Κρόνος Πατρών- Πήγασος Μπεγ.  (19:00- Ροϊτίκων)

Σκαγιοπούλειο- Α.Ε. Αγυιάς (20:15- Αλεξιώτισσας)

ΝΕΠ- Κρήνη ΄97 (21:00- Ροϊτίκων)

Νίκη Πρ.- Αιγέας Γαστούνης (21:30- Παναχαϊκής)

Ρεπό: ΕΑ Παραλίας

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Το topikonews.gr περνάει από «κόσκινο» την 10η στροφή στους 2…
Cresta Posts Box by CP