Μεγάλη μάχη στο “Ντραγκάο” για την πρόκριση

0

Κατά το ήμισυ πέσαμε μέσα χθες στην δυάδα, αφού το Μπράγκα- Ρέιντζερς κόλλησε στο 0-1 και δεν επιβεβαιώθηκε το οβερ, παρότι η Μπράγκα είχε δοκάρι στο 71΄, για να ισοφαρίσει και να κυνηγήσει την πρόκριση. Τουλάχιστον πέρασε το γκολ γκολ μαζί με οβερ στο Ρεάλ- Σίτι. Πάμε στα σημερινά αμιγώς με Γιουρόπα Λιγκ και πυλώνα το “Ντραγκάο”.


Πόρτο- Λεβερκούζεν

Η Πόρτο πέτυχε πολύτιμο γκολ στην “Μπάι Αρίνα” με τον Λουίζ Ντίαζ στο 73′ και μείωσε σε 2-1, έχοντας απόψε πολλές πιθανότητες για πρόκριση. Βέβαια η Λεβερκούζεν βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και οδεύει από νίκη σε νίκη, αν και συνήθως το κάνει με γκολ-γκολ και δύσκολα κρατάει το μηδέν.

Μία από τα ίδια και η ομάδα του Σέρτζιο Κονσεϊσάο που συλλέγει συνεχώς τρίποντα και έχει πλησιάσει στο -1 από την Μπενφίκα, που βρίσκεται στην κορυφή του πρωταθλήματος. Το ματς θα είναι πραγματικός “πόλεμος” για την πρόκριση και η Πόρτο θα ψάξει το γρήγορο γκολ. Οι Γερμανοί θα βρουν διαδρόμους, για να “χτυπήσουν”. Γκολ γκολ και οβερ.

Τώρα καθημερινή ενημέρωση των σημείων μας και στο instagram 


Μάλμε- Βόλφσμπουργκ

Η Μάλμε παρότι στην Σουηδία υπάρχει διακοπή στο πρωτάθλημα έβαλε ζόρια στην Βόλφσμπουργκ, αλλά οι “λύκοι” λύγισαν τελικά τον αντίπαλο με 2-1 και όλα έγιναν στο δεύτερο μέρος.

Απόψε οι γηπεδούχοι καλούνται να σκοράρουν, για να πιέσουν τους Γερμανούς, οι οποίοι όπως απέδειξαν και στο 4-0 επί της Μάιντζ σκοράρουν με άνεση και γενικά είναι σε τρομερό μομέντουμ. Θα επιδιώξουν να κρατήσουν ανέπαφη την εστία και θα επιδιώξουν να χτυπήσουν με αντεπιθέσεις. Η Μάλμε είναι καλό σύνολο, αλλά η αγωνιστική απραξία ενδέχεται να την επηρεάσει. Χ2 και οβερ 1.5


Άρσεναλ- Ολυμπιακός

Από μεγάλες νίκες προέρχονται αμφότεροι, αφού η Άρσεναλ πήρε το ντέρμπι με την Έβερτον με 3-2 και ανατροπή, ενώ ο Ολυμπιακός άλωσε την Τούμπα, με το αυτογκόλ του Γιαννούλη να στέλνει τον ΠΑΟΚ στο -5 από τους “ερυθρόλευκους”, 1 στροφή πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας της Σούπερ Λιγκ 1.

Ο Λακαζέτ στο 81΄έδωσε το προνόμιο στους Λονδρέζους, ούτως ώστε με το 1-0 να υπερασπιστούν την πρόκριση και να έχουν μεγάλο αβαντάζ. Ο Ολυμπιακός έχει καλή ψυχολογία, δεν έχει να χάσει κάτι και η άμυνα των “κανονιέρηδων” δεν είναι υπόδειγμα σταθερότητας. Αναγκαστικά θα “ανοιχθεί” και θεωρώ ότι το ματς θα έχει πολλές φάσεις και καλό ρυθμό. Σε καλή απόδοση το οβερ.

Πηγή: https://www.bet-on-arme.com/58374/megali-maxi-sto-ntragkao-gia-thn-prokrisi/

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Την 2η ήττα του στο φετινό πρωτάθλημα της Α2 ΕΣΚΑ-Η…
Cresta Posts Box by CP