Με ανατροπή και «Πέπε» στον τελικό ο Ατρόμητος Πατρών

0
Ο Ατρόμητος Πατρών είναι ο δεύτερος φιναλίστ του φετινού τελικού του Κυπέλλου Ερασιτεχνών και θα αντιμετωπίσει τον Παναιγιάλειο για το τρόπαιο.

Οι «πορτοκαλί» με ανατροπή έριξαν στο καναβάτσο τον Κεραυνό Αγίου Βασιλείου στα Βραχνέϊκα (2-1), με παρόμοιο τρόπο όπως και ο Παναιγιάλειος υπέταξε την περασμένη Τετάρτη τον ΑΠΣ Πάτραι.

Οι τυπικά φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 47΄με κεφαλιά του Μπαμπαλιούτα, έπειτα από φάουλ του Παπαχριστόπουλου και στο 69’ ο ρέφερι Φωκάς ακύρωσε γκολ του Μούτσα για επιθετικό φάουλ (παράπονα από Ατρόμητο).

Τελικά πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο «Πέπε» (Γιώργος Κυριαζόπουλος) που «έφτιαξε» με σέντρα το πρώτο γκολ (81΄Αποσκίτης με κεφαλιά) και στο 87΄με δική του κεφαλιά από σέντρα του Αγγελόπουλου διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα, στέλνοντας τους «πορτοκαλί» στον μεγάλο τελικό.

Συνθέσεις:

Ατρόμητος Πατρών (Ρουγκάλας-Τσίρκοβιτς): Αθανασακόπουλος, Κυριαζόπουλος, Ραμαντάνης, Ιωάννου, Παπαστεργίου (66΄ Μπελεζάκης), Σωτηρόπουλος (52΄Αποσκίτης), Σπανός (78′ Nικολόπουλος), Παπαγεωργίου, Αγγελόπουλος (92΄ Σκιαδαρέσης), Μαντάς, Μούτσα.

Κεραυνός Αγ. Βασιλείου (Τσιπιανίτης): Χάχαλης, Βρεττός, Μπίρης (92΄ Νικολόπουλος), Καραχάλιος (92΄ Κολώνης), Παπαχριστόπουλος, Μπαμπαλιούτας, Κούστα, Καραχανίδης (82΄ Κακαφώνης), Λαζανάς, Νάτσης, Ζαφειρόπουλος.

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Ολοκληρώθηκε η 25η στροφή και προτελευταία της κανονικής διάρκειας στο…
Cresta Posts Box by CP