Με Απολλωνίδες ο Ατρόμητος, με Πανηλειακό ο Ίκαρος

0

Το topikonews.gr στηρίζει την προσπάθεια των γυναικείων τμημάτων ποδοσφαίρου με την Αχαϊα να αντιπροσωπεύεται στην Γ’ Εθνική από τον Ατρόμητο Ζαρουχλείκων και στην Β’ Εθνική από τον Ίκαρο Πετρωτού.

Αμφότερες αγωνίζονται εντός έδρας αύριο στις 15.00 και στοχεύουν στο θετικό αποτέλεσμα, συνοδευόμενο από ικανοποιητική εμφάνιση.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΖΑΡΟΥΧΛΕΪΚΩΝ

Υποδέχεται τις Απολλωνίδες Ερέτριας και επιζητά το «τρίποντο», για να παραμείνει στα υψηλά επίπεδα της βαθμολογίας, αφού ξεκάθαρος στόχος είναι η άνοδος. Στα συν συγκαταλέγεται η επιστροφή της Σοφίας Παραστρατίδη, που ξεπέρασε τον τραυματισμό της. Η αποστολή της ομάδας του Τάκη Γιαννιώτη για το αυριανό ματς είναι η εξής:

Αραπάκου Μαρία, Βασιλακοπούλου Ακριβή, Τσάνη Ασπασία, Σκόνδρα Μαρία, Πετράτου Γεωργία, Παραστατίδη Σοφία, Καλτσανά Χριστίνα, Σταυροπούλου Βάσω, Ράθωση Αριστέα, Στυλιανίδη Έλενα, Γεωργίου Ευαγγελία, Τσώνη Έλλη, Νιφόρα Λυδία, Γκοτσούλια Χριστίνα, Κιρκώφ Στεφανία, Ζέρβα Ειρήνη

ΙΚΑΡΟΣ ΠΕΤΡΩΤΟΥ

Ο Ίκαρος Πετρωτού φιλοξενεί στο «Α.Κάνιστρας» τον Πανηλειακό και θα «κυνηγήσει» το θετικό αποτέλεσμα. Η αποστολή της ομάδας όπως ανακοινώθηκε χτες το βράδυ, είναι η εξής: Καρφάκη, Κουλουμπή, Καλημέρη, Μήλα, Αρβανιτάκη, Κουτσοκώστα, Προκόπη, Γαλάνη, Αλεβίζου, Αγγελοπούλου, Ζωγογιάννη, Χρυσανθακοπούλου, Ζαφειριάδη, Μαυρίλα, Παπαχρήστου, Βασιλείου, Τσουρουλα

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Άσχημα ήταν τα μαντάτα για την ομάδα του Τριταιϊκού, αφού…
Cresta Posts Box by CP