Μπαζάρογλου-Παπασπυρόπουλος: “Μην παίζετε με τον ιδρώτα μας”

0

Παράπονα για την μεταχείρισή τους από την διαιτησία στα τελευταία παιχνίδια έχει η ομάδα του Τριταιϊκού, με τελευταίο φαινόμενο την διαιτησία στο ματς με την Θύελλα Πατρών, όπου η ομάδα του Βύρωνα Καραβία απέσπασε ισοπαλία χωρίς τέρματα.

Οι “ερυθρόλευκοι” διαμαρτύρονται για πέναλτι, σε χέρι του Παναγιωτόπουλου σε φάση που ο Σακελλαρίου έχασε το κοντρόλ της μπάλας και μέσω των Γιάννη Μπαζάρογλου και Γιάννη Παπασπυρόπουλου μίλησαν στο www.topikonews.gr ζητώντας το αυτονόητο. Ίση μεταχείριση σε κάθε παιχνίδι.

“Στα τελευταία παιχνίδια στο πρωτάθλημα δεν πήραμε ότι μας αξίζει από την διαιτησία. Κάθε αγωνιστική προσπαθούμε να παίζουμε μπάλα και να ξεφεύγουμε από τα προβλήματα της καθημερινότητας, που αντιμετωπίζουμε άλλωστε όλοι μας. Όμως είναι άδικο να μην μας συμπεριφέρεται η διαιτησία όπως αρμόζει σε ένα ιστορικό σύλλογο σαν τον δικό μας.

Δεν είναι σωστό να παίζουν με τον ιδρώτα μας και να μπαίνουν εμπόδιο στην προσπάθεια που καταβάλλουμε. Δεν μας ενδιαφέρει να κερδίζουμε ή να χάνουμε. Αλλά όποιο και να είναι το αποτέλεσμα θέλουμε στα δικά μας παιχνίδια η διαιτησία να μην παίζει ρόλο. Ελπίζουμε στα επόμενα ματς να υπάρχει βελτίωση και να πιάσουν τόπο οι δηλώσεις μας” δήλωσαν οι παίκτες του Τριταιϊκού.

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Τη νίκη της 10ης αγωνιστικής πέτυχε η Δύμη, που πέρασε…
Cresta Posts Box by CP