Μ.Ανδρεόπουλος: “Άδικη η αποβολή, να βρούμε άμεσα χημεία”

0
Ο Μάριος Ανδρεόπουλος έχει μπει δυναμικά στο πρωτάθλημα της Α΄ΕΠΣΑ και μετά από 4 αγωνιστικές με την φανέλα του Πανιώνιου/Αχιλλέα μετράει ήδη 3 γκολ.

Μιλώντας στο topikonews.gr για την χθεσινή ήττα της ομάδας του Κώστα Λάζαρη από τον Άρη Πατρών με 3-1 χαρακτήρισε άδικη την αποβολή του Μούγκουλι και παράλληλα εξέφρασε την άποψη του για τη συνέχεια.

Στο παιχνίδι με τον Άρη μπήκαμε δυνατά και όπως θα έπρεπε απέναντι σε μία ομάδα, που παίζει με επιθετικό στυλ, Είχαμε συνοχή γραμμών και την πρώτη καλή ευκαιρία στο ματς, χάνοντας τετ α τετ με τον Μούγκουλι. Στο 20΄μείναμε με παίκτη λιγότερο χωρίς λόγο, με τον διαιτητή να λέει πως ο συμπαίκτης μου έκανε θέατρο, ενώ στο φύλλο αγώνα έγραψε ότι διαμαρτυρήθηκε. Από εκεί και πέρα, ο Άρης βρήκε χώρους και έτσι χάσαμε το παιχνίδι.

Όσον αφορά στην ομάδα μου, έχουμε πολλές μεταγραφές και νέους παίκτες και προσπαθούμε να βρούμε καλή χημεία, γιατί έχουμε ποιότητα και εμπειρία σαν ρόστερ. Όσο περνάει ο καιρός και μέσω των προπονήσεων θα πηγαίνουμε ακόμα καλύτερα και στόχος είναι η νίκη σε κάθε παιχνίδι.

Αν δεν έχουμε τη νίκη στο μυαλό μας και δεν παλεύουμε για αυτήν αδικούμε τους εαυτούς και την προσπάθεια μας σαν παίκτες.”

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Τα γκολ: 66’ Τακουμάκης/ 4’ Θεοδοσόπουλος, 45΄Γιαννακόπουλος, 55’, 62’, 72’…
Cresta Posts Box by CP