Ντέρμπι σε Αέθλειον και Αγυιά (Το σημερινό πρόγραμμα της 6ης)

0
Με 6 αναμετρήσεις και παιχνίδια για όλα τα γούστα συνεχίζεται η δράση απόψε στην Α2 ΕΣΚΑ-Η, που θα ξετυλίξει το κουβάρι της 6ης αγωνιστικής της.

Από το πρόγραμμα δεσπόζει το ματς στο Αέθλειον, με τον πρωτοπόρο και αήττητο ΣΕΦΑ Ανδραβίδας να περιμένει τον φορμαρισμένο Προφήτη Ηλία/ΠΑΟΚ, που μετράει 3 σερί νίκες και διαθέτει ισχυρό ρόστερ. Αμφίρροπη μάχη αναμένεται και στο γήπεδο του Αίολου Αγυιάς, με την ΑΕ Αγυιάς να υποδέχεται την ΝΕΠ, που “τρέχει” ρεκόρ 4-1 και έχει βλέψεις για φέτος.

ΕΑ Παραλίας και Κρόνος Πατρών θέλουν διακαώς το φύλλο αγώνα και λογικά ο νικητής θα κριθεί στις λεπτομέρειες, ενώ φαβορί είναι η Νίκη Προαστίου, που θα ψάξει το 5Χ5 απέναντι στον Πήγασο, που μέχρι ώρας δεν έχει νίκη και προβληματίζει.

Τέλος, ο Αιγέας φιλοξενεί στην Γαστούνη τον Πανωλενειακό και επίσης θα κυνηγήσει το παρθενικό “δίποντο”, ενώ ματσάρα αναμένεται στην Κάτω Αχαϊα, όπου τα επικίνδυνα Αστέρια λύνουν τις διαφορές τους με το σκληροτράχηλο Σκαγιοπούλειο και αμφότεροι θα δώσουν μάχη για την 3η νίκη τους.

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα:

Αιγέας Γαστούνης- Πανωλενειακός (Γαστούνης- 18:30)

ΣΕΦΑ- Προφήτης Ηλίας (Αέθλειον- 20:30)

ΕΑ Παραλίας- Κρόνος Πατρών (Ροϊτίκων- 20:30)

Πήγασος Μπεγ.- Νίκη Πρ.  (Αλεξιώτισσας- 20:30)

ΑΕ Αγυιάς- ΝΕΠ (Threeaction Αίολου- 20:30)

Αστέρια Αχαϊας- Σκαγιοπούλειο (Κάτω Αχαϊας- 21:00)

Ρεπό: Κρήνη ΄97

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Στα εγκαίνια του ανακατασκευασμένου "Α.Κάνιστρας" θα κονταροχτυπηθούν Ατρόμητος Πατρών και…
Cresta Posts Box by CP