“Ξορκίζει” την παράδοση με Λαμία ο Παναθηναϊκός

0

Δεν ήταν καλή η εβδομάδα Ευρώπης για την στήλη μου, αφού οι εμπνεύσεις μου δεν πέρασαν και τα πράγματα κύλησαν αλλιώς εντός αγωνιστικού χώρου. Πάμε σε ένα φουλ σαββατοκύριακο και με έναρξη στο εγχώριο πρωτάθλημα, με τον Παναθηναϊκό να ξεκινάει το “ταξίδι” του στην αφιλόξενη έδρα της Λαμίας.


Λαμία- Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός μπαίνει στην αφετηρία της φετινής Σούπερ Λιγκ με δύσκολο εκτός έδρας, αφού η Λαμία τα τελευταία χρόνια τείνει σε “κακό δαίμονα” για τους “πράσινους”.

Το “τριφύλλι” έδειξε εξαιρετικά στοιχεία στην πρόβα τζενεράλε με την Ξάνθη στο ΟΑΚΑ (νίκη με 3-0), ενώ είχε μία πολύ καλή προετοιμασία με δυνατά φιλικά. Στον αντίποδα, η Λαμία διατήρησε τον βασικό κορμό της και θέλει να “σωθεί” άμεσα και να κοιτάξει χωρίς άγχος για το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα.

Πιστεύω πως ο Παναθηναϊκός θα πάρει τη νίκη, ωστόσο το ματς χρειάζεται κάλυψη. Χ2 και οβερ 1.5


Λίβερπουλ- Άρσεναλ

Μεγάλο ντέρμπι στην 3η στροφή της Πρέμιερ Λιγκ με τις δύο ομάδες να μετρούν το απόλυτο, όντας παρέα στην κορυφή της βαθμολογίας.

Οι “ρεντς” πέρασαν νικηφόρα από την έδρα της Σαουθάμπτον με 2-1 και έδειξαν και πάλι χαρακτήρα, έχοντας χημεία σαν σύνολο, αφού δεν άλλαξαν τίποτα από πέρυσι. Η δε Άρσεναλ υποδέχθηκε την Μπέρνλι και τα βρήκε σκούρα, αλλά υπερίσχυσε με 2-1 και πάει με καλή ψυχολογία στο “Άνφιλντ”.

Το ματς αναμένεται να έχει καλό ρυθμό, φάσεις εκατέρωθεν και θα κυνηγήσουμε τα γκολ. Γκολ γκολ και οβερ 2.5


Πάντερμπορν- Φράιμπουργκ

2η αγωνιστική στην Μπουντεσλίγκα και οι δύο ομάδες έδειξαν καλά στοιχεία στην πρεμιέρα, παρότι δεν είχαν το ίδιο αποτέλεσμα.

Η Πάντερμπορν ως νεοφώτιστη πήρε άριστα στο Λεβερκούζεν, αλλά κάτι η απειρία της και κάτι τα αμυντικά κενά της, δεν της έδωσαν το δικαίωμα να “τσιμπήσει” πόντο από την Μπάγερν (3-2 ήττα), αν και έκλεψε τις εντυπώσεις. Στον αντίποδα, η Φράιμπουργκ έκανε μία χαψιά την Μάιντζ με σκορ 3-0, έπαιξε καλό ποδόσφαιρο για τα δεδομένα της εποχής και θεωρώ ότι μπορεί να πάρει κάτι σήμερα.

Στηρίζω την “Φράι” σε ένα παιχνίδι που “ακροβατεί” ανάμεσα σε under και over. Χ2 και οβερ 1.5

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Μπορεί το πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑ-Η να τραβάει συνήθως τα…
Cresta Posts Box by CP