Οι καλύτερες επιθέσεις της Β’ κατηγορίας

0
Δεν έλειψαν τα γκολ στην φετινή Β΄κατηγορία, αφού αγωνιστική με αγωνιστική το θέαμα ήταν πλούσιο και τα περισσότερα παιχνίδια παραγωγικά.

Βέβαια δεν σημαίνει ότι οι ομάδες που είχαν τις πιο αξιόπιστες επιθέσεις ήταν κοντά στις πρώτες θέσεις και αυτό το γεγονός έδινε «άγρια ομορφιά» κ κάθε εβδομάδα. 

Στον 1ο όμιλο η Δόξα Νιφορείκων κατείχε τα ηνία στην κορυφή και είχε παράλληλα την καλύτερη επίθεση με 50 γκολ σε 20 ματς.

Ωστόσο στον 2ο όμιλο η Φλόγα Ροδιάς είχε το καλύτερο ενεργητικό με 56 γκολ, αλλά ήταν στην 5η θέση και διεκδικούσε είσοδο στα πλέι-οφ. Η πρωτοπόρος Αναγέννηση Ψαθοπύργου είχε 54 τέρματα, ενώ ο Απόλλων Εγλυκάδας διέθετε την 3η καλύτερη γραμμή κρούσης με 49 γκολ.

Ο 1ος όμιλος είχε κάτω από τους «μαυραετούς» του Άγγελου Κίκινα το Σταροχώρι που ήταν συνεπέστατο στην επίθεση με 48 γκολ, αλλά δεν είχε τόσο καλή επίδοση στην άμυνα (31 γκολ παθητικό). Στην 3η θέση με 42 γκολ είναι ο Εθνικός/Πολύτεκνος.

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Πολύ καλή πορεία συνοδευόμενη από νίκες και καλό ποδόσφαιρο είχε…
Cresta Posts Box by CP