Οι φετινοί πάγκοι της Α’ κατηγορίας

0
Ρίχνοντας μία ματιά στους πάγκους των συλλόγων που έλαβαν μέρος στο φετινό πρωτάθλημα της Α΄κατηγορίας δεν μπορούμε να πούμε ότι είχαμε πολλές αλλαγές. 

Συγκεκριμένα οι 7 από τις 22 υπέστησαν μεταβολές στην τεχνική ηγεσία (Ατρόμητος, Πήγασος, Αναγέννηση, Λιμνοχώρι, ΑΠΣ Πάτραι, Ηρακλής, Αιγείρα/Ακράτα) και οι άλλες 15 έμειναν με τον ίδιο τεχνικό από την αφετηρία μέχρι και την διακοπή, πράγμα που δεν είναι και τόσο συνηθισμένο για τα ελληνικά δεδομένα, αφού ο προπονητής «πληρώνει το μάρμαρο», όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά.

Από τις αλλαγές που έγιναν στους πάγκους την μεγαλύτερη επιβολή είχε η παρουσία του Χρήστου Καραπίτσου, αφού ανέλαβε τον Ατρόμητο σε τραγικό σημείο και λίγο έλειψε να τερματίσει στην 1η θέση του 1ου ομίλου. 

Μεστή η παρουσία του Νίκου Δημητρόπουλου, που μεταμόρφωσε άμεσα τον Πήγασο, ενώ και ο Νίκος Δεργούτης βρήκε «χημεία» με τους ποδοσφαιριστές του Ηρακλή Πατρών, που θα διεκδικούσαν την παραμονή, αν διεξάγονταν τα πλέι-άουτ.

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Ένα ρόστερ συνήθως αποτελείται από έμπειρους και νέους ποδοσφαιριστές και…
Cresta Posts Box by CP