Οι MVP της 22ης στροφής στην Α΄κατηγορία

0
Ολοκληρώθηκε η κανονική διάρκεια στην Α΄ΕΠΣΑ κατηγορία και πλέον οι ομάδες προετοιμάζονται για πλέι-οφ και πλέι-άουτ, τα οποία θα ξεκινήσουν 7 και 8 Μαρτίου.

Πάμε να δούμε τους πρωταγωνιστές (3+3) σε 1ο και 2ο όμιλο, όσον αφορά την 22η αγωνιστική:

Α΄ΟΜΙΛΟΣ:

Διονύσης Κυριακόπουλος: Πέτυχε τα 5 από τα 7 γκολ της Αχαϊκής στο 7-0 επί της Αναγέννησης Πατρών και δίνει πολύτιμες λύσεις στα “καναρίνια” από τον Ιανουάριο που έγινε η μεταγραφή από τον Κεραυνό Περνης.

Κώστας Κουκής: Στον πολύπειρο φορ της στηρίχθηκε η Πάτρα 2005, προκειμένου να περάσει νικηφόρα από την έδρα της Δόξας Παραλίας με 2-0. Έδωσε ασίστ στο 0-1, σκόραρε το 0-2 και είχε 3 δοκάρια.

Νίκος Παπαγεωργίου: Η Δόξα Χαλανδρίτσας πήρε πολύτιμη νίκη επί του Δία με 2-0 και ο ικανός μέσος της έκανε σπουδαίο παιχνίδι, ενώ βρήκε δίχτυα, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.

Β΄ΟΜΙΛΟΣ

Κώστας Μπαρδάκης: Αντικαθιστά επάξια τον Καλλιακμάνη στα γκολπόστ του Αετού Πατρών και στο ντέρμπι με τον Κεραυνό (1-0 νίκη) όποτε χρειάστηκε δήλωσε το παρόν.

Νίκος Διαμαντόπουλος: Η Θύελλα Αιγίου πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Αιγείρας/Ακράτας με 3-1 και ο Διαμαντόπουλος σκόραρε το 2ο γκολ, που ήταν και “κλειδί” για το τρίποντο. Γενικά έκανε καλό ματς και θα είναι κομβικός στα πλέι-άουτ.

Γιώργος Κατριμπούζας: Ο Κατριμπούζας δεν σκόραρε στο 2-1 του Ηρακλή Πατρών επί του Δαβουρλή, ωστόσο ήταν μεστός στο παιχνίδι του και βοήθησε σημαντικά, κάνοντας πολύ καλό ματς.

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Κατά το ήμισυ πέσαμε μέσα χθες στην δυάδα, αφού το…
Cresta Posts Box by CP