Οριακή μάχη για Ατλέτικο και Γιουβέντους

0

Φυσικά και σήμερα Τετάρτη το Τσάμπιονς Λιγκ έχει την τιμητική του, όχι μόνο σαν θέαμα αλλά και στο στοιχηματικό σκέλος. Με δυάδα θα πάμε και με τα δύο μεγάλα ντέρμπι σε Παρίσι και Μαδρίτη, αλλά περισσότερη βάση θα δώσουμε στη σύγκρουση της Ατλέτικο με την Γιουβέντους στο “Γουάντα Μετροπολιτάνο”.


Ατλέτικο- Γιουβέντους

Είναι φαβορί για πρόκριση στην επόμενη φάση των “16” και σε όμιλο με Λεβερκούζεν και Σαχτάρ, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι σήμερα θα κάνουν “αγγαρεία”.

Είναι ένα ντέρμπι και οι αποψινοί μονομάχοι έχουν “χρωστούμενα” από πέρυσι, όταν βρέθηκαν στους “16” και στην Μαδρίτη η Ατλέτικο “λύγισε” την Γιουβέντους με 2-0, αλλά στην ρεβάνς του Τορίνο η “Γηραιά Κυρία” μασούσε σίδερα και έκανε την επική ανατροπή με 3-0, παίρνοντας επάξια την πρόκριση για τα ημιτελικά.

Δεν έπεισαν στα τελευταία παιχνίδια τους, με την Ατλέτικο να ηττάται στην έδρα της Σοσιεδάδ με 2-0 και την Γιουβέντους να “κολλάει” στο “Αρτέμιο Φράνκι” απέναντι στην Φιορεντίνα με 0-0. Δεν νομίζω να πάρουν ρίσκα και θα δώσουν βάση στα μετόπισθεν, αφού κανείς δεν θέλει να ηττηθεί στην πρεμιέρα.

Τα 2-3 γκολ δείχνουν ασφαλής επιλογή, είναι σε υψηλή απόδοση και τα συνιστώ.


Παρί Σεν Ζερμέν- Ρεαλ

Και εδώ Παρί και Ρεάλ έχουν τον πρώτο λόγο για την δυάδα πρόκρισης στους “16”, αφού Μπριζ και Γαλατασαράι δεν δείχνουν ικανές να “σπάσουν” το δίδυμο.

Πολλά προβλήματα έχει η Παρί, που θα στερηθεί τις πολύτιμες υπηρεσίες των Καβάνι και Εμπαπέ, ενώ στον αντίποδα ο Ζινεντίν Ζιντάν πηγαίνει στο “Παρκ Ντε Πρενς” χωρίς Μόντριτς και Μαρσέλο. Δύσκολες νίκες σημείωσαν σε Σαμπιονά και Πριμέρα Ντιβιζιόν αντίστοιχα, με την Παρί να σώζεται στα “χασομέρια” χάρη στον Νειμάρ (1-0 το Στρασβούργο) και την Ρεάλ να κάνει τα εύκολα δύσκολα απέναντι στην μαχητική Λεβάντε, που τελικά έπεσε μαχόμενη στο “Σ.Μπερναμπέου” με 3-2.

Δεν θα παρεκκλίνουν από την φιλοσοφία τους. Επίθεση οι γηπεδούχοι, επίθεση και οι φιλοξενούμενοι. Παρότι έχουν ελλείψεις, η ποιότητα είναι διάχυτη και στα 2 στρατόπεδα, οπότε αναμένεται ματς με καλό τέμπο και πολλές φάσεις. Γκολ γκολ και οβερ 2,5 στο stoiximan

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Απόψε και με τοποθεσία το ίδρυμα Δημητρίου και Λιλής Σταυροπούλου…
Cresta Posts Box by CP