Ο Πανιώνιος/Αχιλλέας στην Α’ κατηγορία

0

Φωτογραφία: Δημήτρης Σαρρής

Με γκολ του Αντρέα Σαχίνι στο 64′ και παίζοντας με 10 παίκτες από το 30′, λόγω αποβολής του Δημητρόπουλου, ο Πανιώνιος/Αχιλλέας επικράτησε επί του Αετού Πατρών με 1-0 για την τελευταία αγωνιστική της Β’ κατηγορίας και έτσι κατέλαβε το δεύτερο εισιτήριο από τον 2ο όμιλο, που τον οδηγεί στην Α’ κατηγορία.

Ο Αετός Πατρών βολευόταν και με ισοπαλία, αλλά τελικά έφτασε στην πηγή χωρίς να πιει νερό και έμεινε με τις εντυπώσεις, αλλά και την εκπληκτική πορεία που πραγματοποίησε στον δεύτερο γύρο. Επίσης, οι νικητές ολοκλήρωσαν το ματς με δεύτερη αποβολή, αφού ο Μάγκος πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια στο 88′.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ…

Αετός (Νικολάου): Χρανιώτης, Παπαδάτος (77′ Καπετανάκος), Γκλαβάς, Καλλιβωκάς, Ασκούνης, Βακτριτζόγλου, Καρέλης, Παναγάκης, Μαραγκός, Ρουντζαμάνης, Χασάλα (66′ Γιαννούχος)

Πανιώνιος (Ψαλτάκης): Δίπλας, Παναγιώτου, Ευαγγέλου (52′ Γιαννόπουλος), Μπαρδούτσος, Παναγιωτόπουλος, Βλαχάκης, Βετούλας (66′ Σουβαλιώτης), Δημητρόπουλος, Μάγκος, Δεπούντης, Σαχίνι

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας τους ανάμεσα σε Δύμη…
Cresta Posts Box by CP