Πήγασος Μπεγ.- Κεραυνός Α.Β. 3-0: Κομβική νίκη με σούπερ Σωτηρόπουλο

0

Με το Νίκο Σωτηρόπουλο σε σπουδαία μέρα (πέτυχε όλα τα γκολ του Πήγασου) ο Πήγασος Μπεγουλακίου επικράτησε εις βάρος του Κεραυνού Αγίου Βασιλείου με 3-0, έφτασε τις 7 νίκες στο πρωτάθλημα και ατενίζει τις 4 τελευταίες στροφές με αισιοδοξία, πιστεύοντας βάσιμα σε παραμονή.

Οι «βυσσινί» προηγήθηκαν στο 31’ και διπλασίασαν το προβάδισμά τους στο 45’, ενώ «σφράγισαν» τους 3 πόντους στο 76’. Ο Σωτηρόπουλος πρωταγωνίστησε σε όλες τις φάσεις και τις μετουσίωσε σε γκολ, χαρίζοντας το πολύτιμο «τρίποντο» στην ομάδα του Κώστα Καψάλη.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ…

Πήγασος (Καψάλης): Τρίγκας, Χαϊκάλης, Βαγιώτης, Τεμπονέρας, Ανδριόπουλος, Ντινόπουλος, Φωλιάς, Αθανασόπουλος (66΄ Παπαδόπουλος), Φωτόπουλος (59΄ Σταυρόπουλος), Σωτηρόπουλος (81΄ Κυριακόπουλος), Μπαλάσης

Κεραυνός (Τσιπιανίτης): Χάχαλης, Βαλσαμής, Μπίρης (62΄ Καρβούνης), Καραχάλιος, Σύψας (62΄ Λάγιος), Μπερτσιάς, Πατάπης, Κανελλόπουλος, Καραχανίδης (62΄Πήλιουρας), Κασιώνης, Ζαφειρόπουλος

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Στο ντέρμπι κορυφής της 23ης αγωνιστικής της Α1 ΕΣΚΑ-Η η…
Cresta Posts Box by CP