Προγνωστικά Δευτέρας 27/05/19 από το bet-on-arme.com

0

Επιστροφή στα… μίνι κουπόνια και πάλι, μετά από ένα δυνατό Σαββατοκύριακο και σήμερα έχουμε πολύ σπουδαία ραντεβού, κυρίως σε Αγγλία και Γερμανία, εκεί όπου θα μάθουμε τις ομάδες που θα συμπληρώσουν το παζλ των πρωταθλημάτων για την επόμενη σεζόν.

Πριν περάσουμε όμως στην ανάλυση των αγώνων, μην ξεχνάτε, ότι στο bet-on-arme.com, μπορείτε να βρείτε αναλυτικούς οδηγούς για όλες τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας. Πάμε να δούμε τι ποντάρουμε:

870. Άστον Βίλα-Ντέρμπι: Ο μεγάλος τελικός των μπαράζ στην Τσάμπιονσιπ, που θα βγάλει την 3η ομάδα που θα ανέβει στην Πρέμιερ Λιγκ, μετά τις Νόριτς και Σέφιλντ Γουένσντεϊ. Άστον Βίλα και Ντέρμπι Κάουντι απέκλεισαν Γουέστ Μπρόμιτς και Λιντς αντίστοιχα, όντας αρκετά τυχερές και πλέον δίνουν ραντεβού στο Γουέμπλεϊ. Η Βίλα νίκησε φέτος και τις δυο φορές τα «κριάρια» και δείχνει να έχει τον πρώτο λόγο στο παιχνίδι, έχοντας και την εμπειρία από πέρσι, που έχασε από τη Φούλαμ στο ίδιο γήπεδο.

Μακόρμακ και Νάιλαντ θα λείψουν από τους «χωριάτες», ενώ ο Λάμπαρντ στη Ντέρμπι θα περιμένει μέχρι τελευταίας ώρας τους μακροχρόνια απόντες Ντέιβις και Φόρσαϊθ. Πιο πολύ προς τη Βίλα κλίνουμε, θα παίξουμε το συνδυαστικό 1Χ με το under 3.5, στο 1.75 του Stoiximan.


877. Ουνιόν Β.-Στουτγκάρδη: Πολύ ωραίο ματς έγινε την περασμένη Πέμπτη στη Στουτγάρδη, με τις δυο ομάδες να ανανεώνουν το ραντεβού τους για σήμερα, καθώς το 2-2 αφήνει όλα τα σενάρια ανοιχτά. Ουνιόν Βερολίνου και Στουτγκάρδη θα παλέψουν για μια θέση στην επόμενη Μπουντεσλίγκα, με τους Βερολινέζους να έχουν το ελαφρύ προβάδισμα λόγω των εκτός έδρας γκολ.

Για πρώτη φορά στην ιστορία τους παλεύουν για την άνοδο (έχουν δυο δυνατές απουσίες), με το γήπεδο να είναι… κολαστήριο για τους έμπειρους φιλοξενούμενους. Η ομάδα του Δώνη και του Γκόμεζ θα περάσει δύσκολα, έχει όμως την ικανότητα να σκοράρει και να κυνηγήσει το εισιτήριο. Επιλογή μας το over 2.5, με αρκετές ελπίδες επαλήθευσης, στο 1.97 της Betshop.

Πηγή : https://www.bet-on-arme.com/amfirropa-mparaz-se-agglia-kai-germania/

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Ο πατρινός επιτελικός μέσος, Ανδρέας Αθανασακόπουλος, αφήνει εξαιρετικά δείγματα γραφής…
Cresta Posts Box by CP