Προφήτης Ηλίας/ΠΑΟΚ: Πορεία πρωταθλητισμού όταν βρήκε πατήματα

0
Ο Προφήτης Ηλίας το περασμένο καλοκαίρι “έχτισε” μία δυνατή ομάδα για το επίπεδο και τα δεδομένα της Α2 ΕΣΚΑ-Η, με κορυφαίες μεταγραφές τους Γιάννη Καλλίγα και Διονύση Σταυρόπουλο.

Βέβαια υπήρχαν και νέες ελεύσεις, αλλά και παιδιά από πέρυσι και ο Αργύρης Σιαμαντάς με τον Νίκο Μενούνο είχαν πολλές επιλογές στα χέρια τους. Τα πράγματα πάντα δεν έρχονται όπως τα υπολογίζουν οι ομάδες και το ξεκίνημα δεν ήταν ιδανικό, με τον Σιαμαντά να αποχωρεί στην 10η στροφή, έχοντας βέβαια επιδείξει σημαντικό έργο.

Ο Μενούνος αναβαθμίστηκε και ως πρώτος προπονητής ανέλαβε στην 11η στροφή και η νίκη με το Σκαγιοπούλειο έδωσε ψυχολογία και πίστη στην ομάδα, που μέχρι τότε μετρούσε 4-6. Ακολούθησαν 9 στροφές και 8 νίκες (ήττα στην έναρξη του 2ου γύρου από την Νίκη εκτός), αλλά και ο θρίαμβος επί του πρωτοπόρου ΣΕΦΑ με 68-49.

Οι “προφήτες” ανανεώθηκαν με τον Μενούνο και πίστεψαν στις δυνατότητες του, φτάνοντας το ρεκόρ τους στο 12-7 και φυσικά έχοντας βάλει πλώρη για πλέι-οφ. Επίσης είχαν την 4η καλύτερη επίθεση (1125 πόντοι σε 19 ματς) και την 3η καλύτερη άμυνα (1001 πόντοι σε 19 ματς).

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Πλέον εδώ και χρόνια ο Δημήτρης Αργυρόπουλος διατηρεί την Ακαδημία…
Cresta Posts Box by CP