Προφήτης Ηλίας/ΠΑΟΚ: Όταν βρήκε ρυθμό απέδωσε βάσει ποιότητας

0
Ο Προφήτης Ηλίας διέθετε φέτος ένα άκρως ποιοτικό και έμπειρο ρόστερ με παίκτες του βεληνεκούς του Γιάννη Καλλίγα, του Διονύση Σταυρόπουλου και άλλων σημαντικών μονάδων, που είχαν «παραστάσεις» από ανώτερο επίπεδο, αλλά παράλληλα ήταν γνώστες και της απαιτητικής Α2 ΕΣΚΑ-Η.

Ωστόσο οι «Προφήτες» ξεκίνησαν μουδιασμένα και έμειναν εκτός 5αδας, ενώ ο Αργύρης Σιαμαντάς αποχώρησε μετά την ήττα από την ΝΕΠ. Την 11η στροφή ανέλαβε ο βοηθός του Σιαμαντά, Νίκος Μενούνος και η αρχή ήταν εξαιρετική με ευρεία νίκη επί του Σκαγιοπουλείου, για να έρθουν 8 νίκες σε 9 ματς και η ομάδα να πάρει θέση στην ζώνη των πλέι-οφ.

Αποκορύφωμα ήταν η νίκη επί του πρωτοπόρου ΣΕΦΑ με 68-49, η οποία απέδειξε ότι ο Προφήτης Ηλίας είχε βρει ρυθμό και πατήματα.

Πάμε να δούμε τα σημεία αναφοράς από την φετινή τροχιά της ομάδας:

Θέση: 5η

Ρεκόρ: 12-7

Ενεργητικό: 1125 πόντοι σε 19 ματς (59.2 πόντοι ανά παιχνίδι)

Παθητικό: 1001 πόντοι σε 19 ματς (52.6 πόντοι ανά παιχνίδι)

Εντός έδρας: 7-2

Εκτός έδρας5-5

Το μεγαλύτερο σερί νικών: 5 νίκες σερί (από 15η αγωνιστική μέχρι 19η)

Πρώτος σκόρερ: Διονύσης Σταυρόπουλος 220 πόντοι (24 τρίποντα)

Βαρόμετρο: Ο Γιάννης Καλλίγας ήταν ουσιαστικά ο ηγέτης του Προφήτη Ηλία και στηρίχθηκε κλασσικά στο αξιόπιστο σουτ του, ιδίως από την γραμμή των 6.75, κάνοντας συνάμα καλές εμφανίσεις σε κομβικές νίκες της ομάδας του.

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Ζόρικες καταστάσεις -και- για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, η ΓΓΑ «πιέζει»…
Cresta Posts Box by CP