Προγνωστικά Στοίχημα : Σε καλό φεγγάρι η Νόρκεπινγκ

0

Η Σκανδιναβία και το Κόπα Άφρικα σώζουν τα προσχήματα στο κουπόνι του στοιχήματος της Κυριακής, αλλά θα ασχοληθώ προσωπικά με τα γκολ και θεωρώ ότι υπάρχουν τρία παιχνίδια με καλές πιθανότητες για οβερ. Πυλώνας των προτάσεων μου θα είναι η αναμέτρηση της Νόρκεπινγκ από την Α΄Σουηδίας.

Πριν περάσουμε όμως στην ανάλυση των αγώνων, μην ξεχνάτε, ότι στο bet-on-arme.com, μπορείτε να βρείτε αναλυτικούς οδηγούς για όλες τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας, όπως είναι η sportingbet .Πάμε να δούμε τι ποντάρουμε:


559. Νόρκεπινγκ- Σίριους

Ανεβασμένη η Νόρκεπινγκ μετά την διακοπή επικράτησε στο “σπίτι” της ΑΪΚ με 1-0 και θέλει νέα επικράτηση σήμερα, για να πλησιάσει και άλλο τις προνομιούχες θέσεις.

Η Σίριους δεν πείθει και βρίσκεται στα χαμηλά πατώματα της βαθμολογίας, ενώ προέρχεται από εντός έδρας ήττα με 1-0 από την Τζουγκάρντεν.

Το παιχνίδι θα έχει φάσεις, η Νόρκεπινγκ θα μπει δυνατά από την αρχή και το οβερ 2.5 είναι πιθανό.


584. ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ- Βιτέμπσκ

Η ΜΠΑΤΕ κυνηγάει την Ντιναμο Μπρεστ στην κορυφή και θέλει μόνο νίκη, για να παραμείνει σε απόσταση βολής, ενώ η Βιτέμπσκ επικράτησε με 1-0 επί της Ντιάπρο και έδειξε ότι αρχίζει να βελτιώνεται.

Σίγουρα η έδρα και η ποιότητα της ΜΠΑΤΕ θα παίξουν τον ρόλο τους, αλλά ο αντίπαλος μπορεί να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις και συνήθως δεν παίζει κλειστά μακριά από την έδρα του.

Ευνοεί και η προϊστορία για οβερ 2.5 και η απόδοση είναι “τίμια”.


572. Μποντο Γκλιμτ- Οντ Γκρένλαντ

Ντέρμπι κορυφής στην Α΄Νορβηγίας ανάμεσα σε δύο ομάδες που αποδίδουν εξαιρετικά και θεωρούνται φέτος πολύ δυνατές.

Η Μπόντο με νίκη θα αφήσει στην 3η θέση την Οντ και γενικότερα πείθει περισσότερο αγωνιστικά τον τελευταίο καιρό. Κοινός παρονομαστής των αντιπάλων η ικανή επίθεση και η ασταθής άμυνα, αλλά σίγουρα θα υπάρχει σκοπιμότητα για το αποτέλεσμα.

Θεωρώ ότι η Μπόντο δεν θα “λυγίσει”, ενώ η Οντ δεν θα “χαλαστεί” με Χ. 1Χ μαζί με οβερ 1.5

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Ο Προμηθέας πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν σε Ελλάδα και Ευρώπη και…
Cresta Posts Box by CP