Σε υψηλό τέμπο Ρουμανία και Ισπανία (2αδα)

0

Δεν πέρασαν χθες τα ειδικά στοιχήματα στο Μουντομπάσκετ, αφού Ντατόμε και Μπρόουν δεν επαλήθευσαν το οβερ στους πόντους τους. Πάμε στα σημερινά σε ένα πιο βελτιωμένο κουπόνι με προκριματικά EURO, αλλά και πάλι συνιστούμε χαλαρό ποντάρισμα και θα πάμε σε δυάδα. Το Ρουμανία-Ισπανία έχει “ζουμί” και θα είναι η βάση μας.


Ρουμανία- Ισπανία

Η Ισπανία οδηγεί τον όμιλο με 4 στα 4 και είναι το ακλόνητο φαβορί για την πρωτιά, αλλά η 2η θέση που σημαίνει πρόκριση θα παιχθεί ανάμεσα σε Ρουμανία, Σουηδία και Νορβηγία.

Η Ρουμανία ισοβαθμεί στην 2η θέση με τους Σουηδούς και στην έδρα της παλεύει όλα τα παιχνίδια, διαθέτοντας καλή άμυνα και επικίνδυνους παίκτες στην γραμμή κρούσης. Παρέμεινε αήττητη στα 3 πιο πρόσφατα ματς, μετά την ήττα της πρεμιέρας από την Σουηδία με 2-1. Οι “φούριας ρόχας” μετρούν 4 στα 4 και φυσικά και απόψε είναι το φαβορί.

Επειδή θεωρώ ότι το παιχνίδι κρύβει παγίδες για τους Ίβηρες, θα ποντάρω στο οβερ 2.5, που πιστεύω ιδιαίτερα, αφού οι γηπεδούχοι βλέπουν σαν πρόκληση την αποψινή μάχη και δεν είναι απίθανο να βρουν δίχτυα.


Φινλανδία- Ελλάδα

Η Εθνική μας δεν πατάει καλά στον όμιλο και απόψε θα ντεμπουτάρει στον πάγκο ο Ολλανδός τεχνικός Τζον Φαν Σιπ, που αντικατέστησε τον Άγγελο Αναστασιάδη, μετά από την εντός έδρας ήττα από την Αρμενία.

Τελευταία ευκαιρία απόψε να αποδείξουμε ότι συνήλθαμε και ότι έχουμε σφυγμό και παράλληλα να παραμείνουμε ζωντανοί στο κυνήγι της 2ης θέσης. Οι Φινλανδοί είναι συμπαγές σύνολο, με πολύ καλούς παίκτες σε όλες τις γραμμές του και ο Πούκι θέλει ιδιαίτερη προσοχή από την “γαλανόλευκη” άμυνα. Βρίσκεται στην 2η θέση με 3 σερί νίκες και ήττα στην πρεμιέρα από την Ιταλία.

Θα έχουμε ανεβασμένη ψυχολογία με την αλλαγή προπονητή και δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να προσεγγίσουμε επιθετικά το παιχνίδι. Από την άλλη, οι γηπεδούχοι θα βρουν χώρους και θα γίνουν επικίνδυνοι. Γκολ γκολ σε τρομερή απόδοση.

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Επιστρέφουμε εκ νέου σε μορφή ομίλων στην Γ΄ΕΠΣΑ κατηγορία, με…
Cresta Posts Box by CP