“Σκηνές ροκ” στο Ωλενιακός- Λιμνοχώρι

0
Ωλενιακός και Λιμνοχώρι δεν τελείωσαν ποτέ την μεταξύ τους αναμέτρηση, αφού ο ρέφερει Βαγγέλης Σαφαρίκας διέκοψε το επεισοδιακό παιχνίδι στο “Φώτης Αραβαντινός” οριστικά και ενώ το Λιμνοχώρι είχε προβάδισμα στο σκορ με 1-0, χάρη σε τέρμα του Γιώργου Μητρόπουλου στο 35΄.

Ο Μητρόπουλος αποβλήθηκε στο 42΄, αφού διαμαρτυρήθηκε έντονα για μαρκάρισμα από αντίπαλο και οι παίκτες λογομάχησαν, για να πέσει ξύλο λίγο πριν οι δύο ομάδες πάρουν την άγουσα για τα αποδυτήρια, με τον Χρήστο Γερασιμόπουλο των “πράσινων” να τραυματίζεται.

Ο διαιτητής έγραψε στο φύλλο αγώνα ότι δέχθηκε μπουκάλι από άνθρωπο των γηπεδούχων (φορούσε διακριτικά με το όνομα του Ωλενιακού). Επίσης μπήκαν από τις κερκίδες αρκετά άτομα και γενικεύτηκε η ένταση, για να ¨”σβήσει” με την παρέμβαση αστυνομικής δύναμης. Το φύλλο αγώνα “καίει” τον Ωλενιακό και ενδέχεται το ματς να το πάρει “στα χαρτιά” το Λιμνοχώρι και οι γηπεδούχοι να υποστούν αφαίρεση βαυμών.

 

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Ολοκληρώθηκε σήμερα η 15η αγωνιστική στην Α΄ΕΠΣΑ κατηγορία και τα…
Cresta Posts Box by CP