Σταύρος Τζόλλας: “Να μην βιώσει κανένας όσα ζήσαμε στο Ίκαρος Π.-Αστέρας Τσουκ.”

0

Την περασμένη Κυριακή όσα έγιναν στο παιχνίδι του Ίκαρου Πετρωτού με τον Αστέρα Τσουκαλείκων “αμαύρωσαν” την αγωνιστική εικόνα της 18ης αγωνιστικής στην Β’ κατηγορία και γενικότερα στα γήπεδα της ΕΠΣΑ, αφού η υγεία είναι πάνω από όλα και αυτό εξυπακούεται.

Ο μέσος του Αστέρα Τσουκαλείκων Σταύρος Τζόλλας, εκ των βασικών συντελεστών στην φετινή πορεία της ομάδας του Φίλιππου Σχοινά μίλησε για τα συναισθήματά του και πως βίωσε την στιγμή των τραυματισμών των Κότσα και Τσαλαμιδά, αλλά και του αντίπαλου παίκτη Κουτρόπουλου του Ίκαρου Πετρωτού.

Ολα αυτα τα χρονια που παιζω ποφοδοσφαιρο δεν εχω ξανα δει ποτε τετοιο περιστατικο, οχι μονο εγω αλλα και οι σuμπαιχτες μου. Μεσα σε 15 λεπτα εγιναν ολα. Στο 7ο λεπτο του αγωνα οι 2 συμπαιχτες μας συγκρουστηκαν με αποτελεσμα ο Τσαλαμιδας να χασει για λιγο τις αισθήσεις του και του αρχηγου μας να του γυριζει η γλωσσα. Βρισκοταν στο εδαφος και η εικονα του Κοτσα μας αφησε ολους εντρομους.

Ευτυχώς η γιατρος του γηπεδου και καποιοι παραγοντες του παρειχαν τις πρωτες βοηθειες ωστε να βρει παλι τις αισθήσεις του. Yστερα οταν το ασθενοφορο πηρε τον Κότσα, συνεχιστηκε ο αγωνας αλλα το συμβαν μας επηρεασε αρνητικα ωστε να παιξουμε συγκεντρωμενα.

Μετα απο λιγα λεπτα τραυματιστηκε και ο ποδοσφαιριστης του Ίκαρου του οποιου του βγηκε ο αστραγαλος και και η εικονα του ποδιου του μας συγκλόνισε, Όλοι ειχαμε λυγισει και ηταν ακατορθωτο να συνεχισουμε τον αγωνα, Ευτυχως το παιχνιδι διακοπηκε.

Ελπιζω ποτε κανεις να μην ξαναβιωσει κατι τετοιο. Περαστικα στους συμπαικτες μου αλλα και πολλα περαστικα στον συναθλητη μου απο την ομαδα του Ίκαρου .Και οπως ειπε ο συμπαίχτης μου ο Γερασιμος Κολαίτης ‘’Οι ηρωες δεν ειναι στις ταινιες αλλα διπλα μας.”

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Ολοκληρώνεται σήμερα η 18η αγωνιστική στο φετινό πρωτάθλημα της Α2…
Cresta Posts Box by CP