Στην κορυφή των σκόρερ ο Αδαμόπουλος, ακολουθούν Γιαννικόπουλος, Νεόφυτος

0
Ολοκληρώθηκε η 1η στροφή της Α1 ΕΣΚΑ-Η και στον πίνακα των σκόρερ έχουν μαζευτεί τα πρώτα ονόματα, αφού κάποιοι παίκτες μπήκαν δυναμικά στο νέο πρωτάθλημα.

Στην κορυφή της σχετικής λίστας βρίσκουμε τον Λουκά Αδαμόπουλο, που στο ντεμπούτο του με την Γαλήνη σκόραρε 27 πόντους και ήταν σημείο αναφοράς για την ιστορική νίκη επί της Απολλωνιάδας.

Οι Νεόφυτος και Γιαννικόπουλος τον ακολουθούν, αν και οι Προμηθέας 2014 και Αίολος Αγυιάς μπήκαν με το «αριστερό» στη νέα σεζόν, ενώ την 5άδα κλείνουν οι Μαναβόπουλος και Δούβος.

Το top 10 των σκόρερ μετά το πέρας της πρεμιέρας:

Αδαμόπουλος (Γαλήνη) 27 πόντοι, Νεόφυτος (Προμηθέας 2014) 25 πόντοι, Γιαννικόπουλος (Αίολος Αγυιάς) 25 πόντοι, Μαναβόπουλος (Σφήκα Αμαλ.) 24 πόντοι, Δούβος (Ήφαιστος) 24 πόντοι, Κιούφης (Σφήκα Αμαλ.) 21 πόντοι, Πολυδωρόπουλος (Ολυμπιάδα) 21 πόντοι, Κατσαβόπουλος (Κεραυνός Αιγίου) 20 πόντοι, Βαγγέλης (Αραχωβίτικα) 20 πόντοι, Διαμαντόπουλος (ΕΑΠ) 19 πόντοι, Σακελλαρίου (Ολυμπιονίκης) 19 πόντοι.

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Πάμε να δούμε μέσω του www.topikonews.gr και της εκπομπής «Γκολ…
Cresta Posts Box by CP