Στοίχημα: Αναγκασμένη να επιτεθεί η Πορτογαλία

0

Δεν πήγαμε καλά χθες, αφού πέρασε μόνο το γκολ γκολ μαζί με οβερ στο Γερμανία-Ολλανδία και έτσι με 1 στα 3 ο απολογισμός είναι κακός. Πάμε στα σημερινά του Σαββάτου και συνεχίζεται το “μαρτύριο” με τις Εθνικές, αλλά πάντοτε κοιτάζουμε τις ευκαιρίες. Η φιλοσοφία μου είναι το κυνήγι των γκολ και ξεκινάμε από το Σερβία-Πορτογαλία.

Σερβία- Πορτογαλία
Από τα πιο αμφίρροπα παιχνίδια των προκριματικών αυτήν την αγωνιστική και παρότι το “τρίποντο” είναι επιτακτικό για αμφότερους, το ματς αναμένεται να έχει ρυθμό.

Αυτό το συμπέρασμα εξάγεται από το γεγονός ότι οι φιλοξενούμενοι μετρούν 2 ισοπαλίες σε ισάριθμα παιχνίδια και δεν πατούν καλά στα πόδια τους, ενώ οι γηπεδούχοι έχουν ποιοτικές μονάδες στην επίθεση και θα βρουν κενούς χώρους να “χτυπήσουν”. Παραδοσιακά τα τελευταία 5 παιχνίδια τους ανεξαρτήτως έδρας έχουν γκολ γκολ. Αυτή η επιλογή είναι και η βασική της στήλης μου για σήμερα και μάλιστα σε αξιόλογη τιμή.

Λέουβεν- Ρόζελαρ
Υπάρχει διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες που δίνουν την 5η μάχη τους στο φετινό πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής Βελγίου.

Η Λέουβεν μετράει 2 σερί νίκες με πειστική εικόνα και δείχνει να βρίσκει ρυθμό, ενώ η Ρόζελαρ δεν έχει ακόμα νίκη 0-2-2 και η άμυνα της παραπαίει. Δύσκολο και σήμερα να μην δεχθεί γκολ και μάλιστα στο “σπίτι” της φορμαρισμένης Λέουβεν, που βρίσκει εύκολα το δρόμο προς τα δίχτυα. “Τίμιο” το οβερ 2.5 και πιστεύω πως μπορεί να μπει σαν στήριγμα στα δελτία μας.

ΗΠΑ- Ελλάδα
Μεγάλη μάχη για την Εθνική Ελλάδος κόντρα στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής που είναι φυσικά το φαβορί.

Ποιος δεν θυμάται και δεν νιώθει περηφάνια, όταν τους ρίξαμε στο καναβάτσο στην Σαϊτάμα και μάλιστα με παικταράδες στην αντίπερα όχθη (Άντονι, Λεμπρόν, Γουέιντ, Πολ). Αυτό το “θαύμα” θα προσπαθήσει να επαναλάβει η Ελλάδα χωρίς να έχει να χάσει κάτι και θα παλέψει για την υπέρβαση απέναντι στο φαβορί, που έχει ατέλειες, αλλά και περίσσια ποιότητα.

Θα πάμε σε ειδικό στοίχημα και θεωρώ ότι ο Κώστας Σλούκας θα ξεχωρίσει σήμερα για την Εθνική μας, παίρνοντας πολλές προσπάθειες. Αξίζει το οβερ 8.5 στους πόντους του.

Πηγή: https://www.bet-on-arme.com/anagkasmeni-na-epitethei-h-portogalia/

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Ο παίκτης της Σφήκας Αμαλιάδας, Λάμπρος Παπαγιάννης, εδώ και λίγες…
Cresta Posts Box by CP