Στοίχημα: “Ανοίγει” από νωρίς ο ρυθμός στην Λισσαβόνα (3αδα)

0
Το Γιουρόπα Λιγκ παίρνει την σκυτάλη από το Τσάμπιονς Λιγκ και πολλά παιχνίδια έχουν βαθμολογικό ενδιαφέρον και δίνουν ευκαιρίες για προτάσεις. Από εκεί και πέρα υπάρχει και 1 επιλογή από την Ευρωλίγκα, την οποία πιστεύω πολύ. Βέβαια το δυνατό σημείο έρχεται από την Λισσαβόνα, όπου έχουμε μάχη της Σπόρτινγκ με την Αϊντχόφεν.

Σπόρτινγκ-Αϊντχόφεν

Μεγάλο ματς στον όμιλο, αφού οι ομάδες είναι ισόβαθμες με την Λίντσερ και μόνο η Ρόζενμποργκ είναι αδιάφορη με 1 βαθμό στην τελευταία θέση.

Αμφότεροι είναι με καλή ψυχολογία, αφού προέρχονται από νίκες εντός και με το ίδιο σκορ (2-1) κόντρα σε Μπελενένσες και Βίλεμ αντίστοιχα. Αν και στα πρωταθλήματα τους δεν τα πάνε καλά, στην Ευρώπη δείχνουν να έχουν κίνητρο και όποιος πάρει το σημερινό ματς θα αγκαλιάσει την πρόκριση στους “32”.

Το ματς στην Ολλανδία είχε γκολ (νίκη των Ολλανδών με 3-2) και θεωρώ ότι η φιλοσοφία και ο ρυθμός θα είναι ίδια και πάλι. Στήριγμα το οβερ 2.5

 

Μπασακσεχίρ- Ρόμα

Βίους αντίθετους διανύουν στον όμιλο. Η Ρόμα στην πρεμιέρα συνέτριψε την Μπασακσεχίρ με 4-0, αλλά έχει μείνει μακριά από τη νίκη εδώ και 3 αγωνιστικές.

Οι Τούρκοι ηττήθηκαν στο “Ολίμπικο”, αλλά από τότε “τρέχει” με 2 νίκες και 1 ισοπαλία και βρίσκεται στην κορυφή του ομίλου. Επίσης έχει να χάσει περίπου 1 μήνα και στο πρωτάθλημα της Τουρκίας απέχει μόλις 2 πόντους από την κορυφή, λυγίζοντας την Γαλατασαράι εκτός με 1-0.

Η Ρόμα επιβλήθηκε της Μπρέσια με 3-0, έδειξε βελτιωμένη, αλλά δεν μπορείς να την εμπιστευτείς, καθότι είναι επιρρεπής στα σκαμπανεβάσματα.  Προκαλεί το υψηλό Over 2.5, με τις δύο ομάδες να σκοράρουν άνετα και να θέλουν μόνο νίκη.

 

Άλμπα- Ζαλγκίρις

Από ήττα προέρχονται αμφότερες, με την Άλμπα να χάνει στο Βερολίνο με 99-80 από τον Ολυμπιακό, ενώ η Ζαλγκίρις ηττήθηκε στο Κάουνας από Παναθηναϊκό και Ερυθρό Αστέρα.

Σήμερα θα κάνει ντεμπούτο στην Ευρωλίγκα ο Κέι Σι Ρίβερς, ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, που επιλέχθηκε από τον Γιασικεβίτσιους για την περιφέρεια. Η Άλμπα θα έχει επιστροφές (γυρίζει ο πολύτιμος Σίβα) και θέλει να βγάλει αντίδραση με νίκη μπροστά στο κοινό της.

Θεωρώ ότι οι Λιθουανοί έχουν καλύτερη ψυχολογία, ελέω της έλευσης Ρίβερς και είναι χαμηλά με 3-7, οπότε σταδιακά θα ανέβουν. Η Άλμπα δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο. Πάμε στο 2 (με -1.5) δηλαδή νίκη της Ζαλγκίρις με 2 πόντους και άνω διαφορά.

Πηγή: https://www.bet-on-arme.com/anoigei-apo-nwris-o-ritmhmos-sthn-lisavwna/

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Συμπληρώθηκε χθες βράδυ το 8ο κομμάτι του φετινού παζλ της…
Cresta Posts Box by CP