Στοίχημα: “Ανοίγει” ο ρυθμός από νωρίς στο “Γ.Καραϊσκάκης” (3αδα)

0
Τσάμπιονς Λιγκ και σήμερα με την 2η και τελευταία δόση της 6ης στροφής στην φάση των ομίλων. Δεσπόζει φυσικά η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Ερυθρό Αστέρα στο Φάληρο, όπου ο “1” είναι μονόδρομος για την ελληνική ομάδα, αν και προσωπικά έχω εστιάσει αλλού και η απόδοση με εξιτάρει για ποντάρισμα.

Προγνωστικά Ολυμπιακός- Ερυθρός Αστέρας

Μεγάλος στόχος του Ολυμπιακού είναι η επάνοδος στα σκήπτρα του πρωταθλήματος και έτσι έκλεισε τον 1ο Γύρο της Σούπερ Λιγκ 1 στην κορυφή με μόνιμο συγκάτοικο τον ΠΑΟΚ.

Αυτό δεν σημαίνει ότι οι “ερυθρόλευκοι” δεν θα δώσουν ιδιαίτερη βάση στο αποψινό ματς, αφού το πρεστίζ μετράει και φυσικά θα παλέψουν για τη νίκη, που θα τους στείλει στους “32” του Γιουρόπα Λιγκ.

Από την άλλη, ο Ερυθρός Αστέρας δηλώνει ότι ο αντίπαλος είναι φαβορί, αλλά ίσως του πετάει μελάνι σαν την σουπιά, προκειμένου να τον αγχώσει.

Βολεύεται με Χ2, θα δεχθεί δεδομένα πίεση στα πρώτα λεπτά, αλλά αν αντισταθεί σε αυτήν έχει τύχη κατ΄εμέ τουλάχιστον να σκοράρει. Πάμε στο οβερ 2.5, που είναι και το δυνατό μου σημείο για σήμερα

 

Μπρέντφορντ- Κάρντιφ

Ναι σίγουρα στην έδρα της η Μπρέντφορντ είναι πολύ δυνατή και δεδομένα θα στηριχθεί εκεί, για να κυνηγήσει τον στόχο των πλέι-οφ.

Ωστόσο η Κάρντιφ είναι αήττητη εδώ και 4 αγωνιστικές, προέρχεται από 3 σερί νίκες και διαθέτει “ατσαλένια” άμυνα, όντας στο +1 από την Μπρέντφορντ. Σίγουρα το χάνει στην εκτός έδρας βαθμολογική συγκομιδή, αλλά πριν από 2 στροφές νίκησε με 1-0 μέσα στην έδρα της Νότιγχαμ και δείχνει να βρίσκει ρυθμό και μακριά από την Ουαλία.

Δεν καταλαβαίνω λοιπόν τον φαβοριτισμό των γηπεδούχων και ο άσσος στο 1.65 για τις δυσκολίες και την φόρμα του αντιπάλου είναι αστείος. Πάμε στο Χ2, πάνω από 2.00 απόδοση. Αξίζει το ρίσκο και με το παραπάνω.

 

Βίρτους- Προμηθέας

Μάχη κορυφής με τους Ιταλούς να ισοβαθμούν με τον Προμηθέα στην 1η θέση με ρεκόρ 6-2. Με ήττα πορεύθηκε στο πρωτάθλημα ο Μίλος Τεόντοσιτς και η παρέα του, που ηττήθηκαν με κακή εικόνα, κυρίως στην άμυνα, από την Κρεμόνα εκτός με 78-66 και ο Σάσα Τζόρτζεβιτς φάνηκε προβληματισμένος στις δηλώσεις του.

Σε καλύτερη μοίρα και ψυχολογία η ομάδα από την Πάτρα, που έπαιξε όσο χρειάστηκε στο “Δ.Τόφαλος” με το Λάυριο (77-66), 4 νεαροί παίκτες έπαιξαν σχεδόν σε όλο το δεύτερο ημίχρονο και έτσι οι φιλοξενούμενοι ξεκούρασαν αρκετά βασικά στελέχη.

Το δέλεαρ της κορυφής είναι υψηλό, αλλά θεωρώ ότι το ματς θα είναι θεαματικό, μιας και αμφότεροι έχουν προκριθεί στην επόμενη φάση του Γιούροκαπ. Οβερ 154.5 στον αγώνα.

Πηγή: https://www.bet-on-arme.com/anoigei-apo-nwris-o-rithmos-sto-karaiskakis/

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Συνεχίζεται σήμερα η Α2 ΕΣΚΑ-Η με την 10η πράξη της…
Cresta Posts Box by CP