Στοίχημα : Ανοικτό παιχνίδι στο Στάμφορντ Μπριτζ

0

Έχει επιλογές το σημερινό κουπόνι, αλλά θέλει πολύ προσοχή, Έτσι προσωπικά θα κινηθώ με δυάδα με 1 ματς από Τσάμπιονς Λιγκ και ακόμα 1 από την Τσάμπιονσιπ Αγγλίας. Θεωρώ μεγάλο φαβορί την Μπρέντφορντ, αλλά το ματς κρύβει παγίδες και θέλει κάποιες καλύψεις, ωστόσο βγαίνει αρκετά καλή απόδοση στο εν λόγω ματς.

Τώρα καθημερινή ενημέρωση των σημείων μας και στο instagram


Λούτον- Μπρέντφορντ

Η Μπρέντφορντ ναι μεν είναι στην 4η θέση της Τσάμπιονσιπ και έχει θέσει ως στόχο την είσοδο στα πλέι-οφ, αλλά δεν βρίσκεται στο απόγειο της φόρμας της. Σκοράρει με άνεση, αλλά στην άμυνα βγάζει αδυναμίες και πρέπει να τις καλύψει, αν θέλει να συνεχίσει να έχει υψηλές βλέψεις. Στο τελευταίο παιχνίδι της έφερε εντός 2-2 με την Μπλάκμπερν.

Από την άλλη, η Λούτον είναι στην τελευταία θέση με 30 βαθμούς και απέχει 7 πόντους από την “σωτηρία”. Παίζει ανοιχτά, αφού οι αγωνιστικές περνούν και τα περιθώρια στενεύουν. Κάνει φάσεις και έχει το γκολ, αλλά στα μετόπισθεν μπάζει και δεν μπορεί να έχει βάσιμες ελπίδες για παραμονή με τέτοια εικόνα στην άμυνα. Στην έδρα της παίζει πάντα καλύτερα και έχει κάνει αρκετές ζημιές, αλλά η Μπρέντφορντ έχει ευκαιρία να πάρει πολύτιμο “2” και να συνέλθει. Χ2 μαζί με οβερ 2.5


Τσέλσι- Μπάγερν Μονάχου

Από σημαντικά αποτελέσματα στα πρωταθλήματα τους προέρχονται οι σημερινοί μονομάχοι στο πρώτο παιχνίδι για τους “16” του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Τσέλσι πήρε το λονδρέζικο ντέρμπι στο “Στάμφορντ Μπριτζ” από την Τότεναμ με 2-1 και είχε γενικά αρκετά σοβαρή παρουσία, ενώ η Μπάγερν ζορίστηκε αφάνταστα από την Πάντερμπορν στο Μόναχο, αλλά ο Λεβαντόφσκι στο 88΄έδωσε τη νίκη με 3-2 και διατήρησε την ομάδα της Βαυαρίας στην κορυφή της Μπουντεσλίγκα.

Ομοιότητες έχουν πολλές. Στιβαρή επίθεση και αρκετά καλές στην δημιουργία, αλλά με αστάθεια και λάθη στην άμυνα, που φέτος έχουν κοστίσει σε πολλά παιχνίδια. Η Τσέλσι δύσκολα θα διαφυλάξει το μηδέν, αλλά μπορεί να σκοράρει κόντρα στους πρωταθλητές Γερμανίας. Πιστεύω ότι το παιχνίδι θα έχει πολλές φάσεις και θα είναι “ανοικτό”. Αξία στο γκολ γκολ μαζί με οβερ 2.5

Πηγή: https://www.bet-on-arme.com/58285/tselsi-mpagern-monachoy-25-02/

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Α΄ΟΜΙΛΟΣ: Ασταμάτητη η Λακκόπετρα Αήττητη παρέμεινε η ομάδα του Ίκαρου…
Cresta Posts Box by CP