Στοίχημα: Γκολ και υψηλός ρυθμός στο Σίτι- Τσέλσι (3αδα)

0
Επιτέλους Προκριματικά και Εθνικές ομάδες…γιοκ και έτσι επιστρέφουμε σε κανονικούς στοιχηματικούς ρυθμούς, με τις επιλογές να είναι ποικίλες και φυσικά πολλές είναι και οι ευκαιρίες. Μία από διαφορετικά πρωταθλήματα έχω επιλέξει σήμερα για την τριάδα μου με βάση το ντέρμπι της Πρέμιερ Λιγκ (Σίτι- Τσέλσι).

Προγνωστικά  Σίτι- Τσέλσι 

Μεγάλο παιχνίδι έχουμε στην επιστροφή της Πρέμιερ Λιγκ, μεταξύ της Μάντσεστερ Σίτι και της Τσέλσι, αν και οι δύο ομάδες βρίσκονται σε εντελώς διαφορετικό μομέντουμ.

Οι γηπεδούχοι έχασαν αμαχητί στο ‘Άνφιλντ” από την Λίβερπουλ και πλέον βρίσκονται στο -9 από την κορυφή και την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ, οπότε δεν έχουν και την καλύτερη ψυχολογία, ενώ στον αντίποδα Φρανκ Λάμπαρντ και παίκτες στην Τσέλσι έχουν “χτίσει” κάτι πολύ καλό και η ομάδα προέρχεται από συνεχόμενες νίκες σε Αγγλία και Τσάμπιονς Λιγκ.

Πάντοτε τα μεταξύ τους παιχνίδια, ανεξαρτήτως έδρας έχουν γκολ και θέαμα και δεν νομίζω ότι η συγκεκριμένη παράδοση θα παρεκκλίνει απόψε. Πάμε στο οβερ 3.5.


Ρεαλ Μαδρίτης- Σοσιεδάδ

Μεγάλη μάχη στο “Σαντιάγκο Μπερναμπέου” με την Ρεάλ Μαδρίτης να συγκατοικεί στην κορυφή της Πριμέρα Ντιβιζιόν με την Μπαρτσελόνα και την Σοσιεδάδ να απέχει 2 βαθμούς από αυτήν.

Βέβαια η Σοσιεδάδ έφερε ισοπαλία εκτός προγράμματος με την αδύναμη Λεγκανές εντός έδρας και επήλθε απογοήτευση, αλλά έχασε σωρεία ευκαιριών και ήταν άτυχη. Η Ρεάλ έκανε επίδειξη ισχύος στο “Ιπουρούα” συντρίβοντας με 4 γκολ (4-0) την Εϊμπάρ, οπότε βρίσκεται σε καλή κατάσταση.

Πιστεύω πως το ματς θα είναι καλό, με γρήγορο τέμπο, αφού αμφότεροι παίζουν επιθετικά και οι φιλοξενούμενοι μπορούν να βρουν δίχτυα. Γκολ γκολ και οβερ 2.5


Έπεν- Σταντάρ Λιέγης

Κρίσιμο παιχνίδι για το μέλλον αμφότερων. Η Έπεν μετά από τις 2 σερί νίκες με πειστική παρουσία ηττήθηκε στην έδρα της Σαρλερουά με 1-0 και έκανε πισωγύρισμα.

Η Σταντάρ τα πήγαινε περίφημα και “πετούσε” από νίκη σε νίκη, αλλά πλέον δείχνει να έχει χάσει την φρεσκάδα της και στο τελευταίο παιχνίδι στην έδρα της έχασε από την Μαλίν με 2-1, χωρίς να δύναται να αποφύγει την 2η σερί νίκη της. Βέβαια είναι σε κοντινή επαφή με την κορυφή και σε ενδεχόμενη “2” θα ανακουφιστεί και θα ανακτήσει την χαμένη ψυχολογία της.

Η Έπεν σκοράρει με άνεση, όπως και η Σταντάρ και οι δύο όμως έχουν ζητήματα στο αμυντικό σκέλος. Πάμε στο οβερ που “πληρώνει” καλά. 

πηγή: https://www.bet-on-arme.com/gkol-kai-ipsilos-rithmos-sto-city-chelsea/

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Πάμε να δούμε μέσω του www.topikonews.gr και της εκπομπής «Γκολ…
Cresta Posts Box by CP