Στοίχημα : Δεν έχει περιθώρια για νέα απώλεια η Κοπεγχάγη

0

Περίεργη ήταν η χθεσινή ημέρα για την στήλη μου. Πέρασε στο 2.00 το οβερ του ΑΠΟΕΛ, το γκολ γκολ και οβερ στο Λειψία-Μπάγερν δεν μας “έκατσε” με 1-1 στο ημίχρονο και στο Χ2 με οβερ 1.5 της Ρεν, η Ρεν προηγήθηκε στο 67΄και στο 80΄, αλλά δύο φορές την “έκαψε” το VAR. Πάμε στα σημερινά με βάση το “2” της Κοπεγχάγης στη Δανία.

Πριν περάσουμε όμως στην ανάλυση των αγώνων, μην ξεχνάτε, ότι στην ιστοσελίδα μας, μπορείτε να βρείτε καθημερινά δωρεάν προγνωστικά στοιχήματος και αναλύσεις που θα σας βοηθήσουν να φτιάξετε ένα ένα πετυχημένο δελτίο. Πάμε να δούμε τι ποντάρουμε:


Χόρμπρο- Κοπεγχάγη

Ηττήθηκε πριν την διακοπή στο Άαλμποργκ με 1-0 και προβλημάτισε, αφού δεν κατάφερε να πάρει τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας και στην επίθεση ήταν σχεδόν ακίνδυνη.

Η Χόρμπρο είναι αδύναμη ομάδα, που ναι μεν δεν τα παρατάει ποτέ, αλλά στερείται ποιότητας και αμυντικής αστάθειας, έχοντας μαζέψει 8 πόντους σε 8 στροφές στην Α΄Δανίας, αν και πάλεψε στο “σπίτι” της Νόρντζελαντ (ήττα με 2-1).

Έρχεται στο κατάλληλο σημείο για την ομάδα της Κοπεγχάγης ο συγκεκριμένος αντίπαλος και αν θέλει να παραμείνει σε απόσταση βολής από την κορυφή, το “2” είναι επιτακτική ανάγκη. 2 μαζί με οβερ 1.5


Μονακό- Μαρσέιγ

Βίους αντίθετους διανύουν στο Σαμπιονά μέχρι ώρας Μονακό και Μαρσέιγ, αν και μεσολάβησε διακοπή για τις Εθνικές και υπάρχει ένα ερωτηματικό για το πως θα εμφανιστούν απόψε στο Πριγκιπάτο.

Η Μονακό δεν πείθει αγωνιστικά και σε 4 ματς μετράει 2 ισοπαλίες και 2 ήττες με την χειρότερη άμυνα στην Γαλλία (10 γκολ παθητικό). Από την άλλη, η Μαρσέιγ βρίσκει ρυθμό και πατήματα και πήρε 2 “κολλητές” μεγάλες νίκες εκτός με την Νις και εντός με την Σεντ Ετιέν, που της έδωσαν αυτοπεποίθηση, αφού αντικειμενικά διαθέτει εξαιρετικό ρόστερ.

Ενδέχεται να βελτίωσε κάποια πράγματα και ιδίως στην άμυνα η γηπεδούχος ομάδα, αλλά η φιλοξενούμενη ομάδα είναι σε καλύτερο φεγγάρι και θεωρώ ότι θα δούμε ματς με μπόλικες φάσεις, όπως άλλωστε το δείχνει και η παράδοση. Οβερ 2.5 bet365


ΑΕΚ- Λαμία

Η ΑΕΚ πήρε σπουδαίας σημασίας νίκη στο “Θ,Κολοκοτρώνης” επί του Αστέρα Τρίπολης με 3-2 στα “χασομέρια” και πήρε τα πάνω της, αφού με τον Κωστένογλου στον πάγκο δείχνει σημάδια ζωντάνιας, ανακτώντας την αυτοπεποίθηση της.

Η Λαμία είναι σκληροτράχηλο σύνολο και έμεινε όρθια εντός με Παναθηναϊκό (1-1) και Ατρόμητο (2-2), αλλά κόντρα στην Ένωση έχει κάκιστη παράδοση και στο ΟΑΚΑ θα είναι ακόμα πιο δύσκολο το παιχνίδι. Βέβαια δεν έχει να χάσει κάτι και θα προσπαθήσει να “χτυπήσει” στην κόντρα επίθεση, έχοντας καλές μονάδες μπροστά.

Και εδώ βλέπω οβερ 2.5 και ιδίως αν μπει ένα γκολ νωρίς, το ματς θα “ανοίξει” και η επιλογή φαντάζει λογική.

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Δυνατές αναμετρήσεις πραγματοποιήθηκαν σήμερα στο κλειστό του Γλαύκου στο 3ο…
Cresta Posts Box by CP