Στοίχημα: Δεν λυγίζει στον Βόλο η ανεβασμένη ΑΕΚ (3αδα)

0
Καλά πήγαμε και χθες, αλλά πάλι όπως και την Κυριακή μείναμε με την γλυκόπικρη γεύση του 2 στα 3. Η Σέφιλντ δεν σκόραρε με την Σίτι (0-1) και έτσι το γκολ γκολ μας στέρησε το ταμείο, αφού πέρασε το γκολ γκολ και οβερ στο Τσέλσι-Άρσεναλ, αλλά και το 1Χ & οβερ 1.5 στο Λυών-Λιλ. Σήμερα πορευόμαστε με Σούπερ Λιγκ 1 και Πορτογαλία.

Βόλος- ΑΕΚ

Η ΑΕΚ δείχνει να βρίσκεται σε καλό φεγγάρι με τον Μάσιμο Καρέρα να βάζει τα δικά του στοιχεία στο παιχνίδι της Ένωσης, έχοντας βελτιώσει αισθητά την αγωνιστική εικόνα της.

Ο Βόλος είναι δυνατός στα εντός έδρας παιχνίδια του. Νίκησε τον Άρη και έφερε ισοπαλίες με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, αλλά πλέον έχει χάσει την φρεσκάδα του και δεν αποδίδει βάσει δυνατοτήτων. Με πολλές ελλείψεις πηγαίνει στο Πανθεσσαλικό η ΑΕΚ, με τιμωρημένους τους Λιβάγια και Κρίστιτς, ενώ οι Χουλτ και Ολιβέιρα είναι αμφίβολοι.

Θα μου κάνει εντύπωση ο άσσος και στην κατάσταση που βρίσκονται οι δύο ομάδες. Θα πάρει τη νίκη ή ΑΕΚ, αλλά χρειάζεται σίγουρα κάλυψη στο Χ. Χ2 μαζί με οβερ 1.5

Τώρα καθημερινή ενημέρωση των σημείων μας και στο instagram 


Γκιμαράες- Πόρτο

Η Πόρτο ηττήθηκε στην έδρα της από την Μπράγκα με 2-1, αλλά αστόχησε σε 2 πέναλτι και ήταν άτυχη. Παρόλα αυτά δεν παραβλέπεται η διαρκής αστάθεια στην άμυνα και το πρόβλημα διογκώνεται αντί να λύνεται.

Η Γκιμαράες είναι σκληρή ομάδα με αρχή, μέση και τέλος και θα τα δώσει όλα, για να αποσπάσει την πρόκριση στον τελικό του Λιγκ Καπ Πορτογαλίας, όπου χθες προκρίθηκε η Μπράγκα με 2-1 επί της Σπόρτινγκ Λισαβώνας. Προέρχεται από νίκη κόντρα στην Σάντα Κλάρα με 1-0 και θα μπορούσε να σκοράρει περισσότερα γκολ, αν ήταν πιο προσεκτική.

Αμφότεροι σκοράρουν με ευκολία, αλλά στην άμυνα δεν είναι φερέγγυοι. Παράλληλα η πρόκριση στον τελικό είναι μεγάλο δέλεαρ. Πάμε στο γκολ γκολ.


ΟΦΗ- Ολυμπιακός

Ο ΟΦΗ επανήλθε στις νίκες μετά από 5 διαδοχικές ήττες, αφού πέρασε νικηφόρα από την Νέα Σμύρνη, λυγίζοντας τον Πανιώνιο με 2-1.

Ο Ολυμπιακός νίκησε τον Άρη με 4-2 και παρέμεινε στην κορυφή, ενώ ο Ποντένσε αναμένεται να πωληθεί στην Γουλβς. Δεν έχει περιθώρια για απώλειες, με τον ΠΑΟΚ να παραμονεύει στο -1, αλλά η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς βρίσκεται σε καλή κατάσταση και δεδομένα θα σκοράρει στο Ηράκλειο, αν και στα μετόπισθεν έχει θέματα και πιστεύω ότι ο ΟΦΗ θα βρει φάσεις. Ρίσκο αλλά με μεγάλη αξία το γκολ γκολ.

Πηγή: https://www.bet-on-arme.com/56298/den-ligizei-ston-bolo-h-anebasmeni-aek/

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Από τους κορυφαίους παίκτες της Ολυμπιάδας ήταν χθες ο Βαγγέλης…
Cresta Posts Box by CP