Στοίχημα: Δυσκολεύεται παραδοσιακά με Σοσιεδάδ η “Μπάρτσα” (3αδα)

0
Το στοίχημα επιστρέφει σήμερα Σάββατο στην κανονική μορφή του, δηλαδή σε αυτό που αρέσει σε όλους μας. Πολλά ματς, άφθονες επιλογές και άλλες τόσες ευκαιρίες, που καλούμαστε να βρούμε και να τις “χτυπήσουμε”. Με στόχο το ταμείο σήμερα, αν και δεν ήμουν καλός μέσα στην εβδομάδα, πάμε με βάση το Σοσιεδάδ- Μπαρτσελόνα.

Σοσιεδάδ- Μπαρτσελόνα

Η Σοσιεδάδ πέταξε 2 πολύτιμους βαθμούς (0-0) στην έδρα της Βαγιαδολίδ, αν και τελείωσε τον αγώνα με 22 τελικές και έτσι προδόθηκε από την νευρικότητα στην τελική προσπάθεια.

Από την άλλη, η Μπαρτσελόνα μετράει 4 σερί νίκες, προέρχεται από το εμφατικό 5-2 επί της Μαγιορκα στο “Καμπ Νου” και πέταξε εκτός Τσάμπιονς Λιγκ την Ίντερ, κερδίζοντας με ρεζέρβες στο “Τζιουζέπε Μεάτσα” με 2-1. Έχει σούπερ ψυχολογία και ο Μέσι είναι σε φόρμα, αλλά παραδοσιακά περνάει δύσκολα από το “Σαν Σεμπαστιάν”. Και να κερδίσει σήμερα θα έχει δύσκολο έργο και οι Βάσκοι θα πιέσουν.

Πάμε στο γκολ γκολ και οβερ 2.5, που βρίσκεται σε αξιοπρεπή απόδοση.


ΟΦΗ- Άρης

Ανοίγει η αυλαία στον 2ο Γύρο της Σούπερ Λιγκ 1 και οι δύο αντίπαλοι έχουν κοινά χαρακτηριστικά, όπως δυνατές επιθέσεις και ευπαθείς άμυνες.

Ο ΟΦΗ έκλεισε τον πρώτο Γύρο με 19 βαθμούς, αλλά ηττήθηκε με ανατροπή από την Λαμία εκτός με 2-1 και έβγαλε εκ νέου αδυναμίες στα μετόπισθεν. Ο Άρης μάζεψε 18 πόντους, αλλά προσπαθεί να προσαρμοστεί στα δεδομένα της εποχής Ένινγκ στον πάγκο, με τον Γερμανό τεχνικό να κάνει καλή δουλειά, παρότι οι “κιτρινόμαυροι” προέρχονται από 3 διαδοχικά Χ (2-2 με Ατρόμητο στο Περιστέρι το τελευταίο).

“Διψούν” και οι δύο για νίκη και είναι ομάδες που αρέσκονται στο επιθετικό στυλ παιχνιδιού. Πάμε στο οβερ 2.5


Λαύριο- ΠΑΟΚ

Από ήττα προέρχονται αμφότεροι και θέλουν να βγάλουν αντίδραση, επιστρέφοντας στον δρόμο των επιτυχιών στην 10η στροφή της Basket League.

Το Λάυριο ήταν κάκιστο σε απόδοση στην Πάτρα και ηττήθηκε δίκαια από τον ανώτερο Προμηθέα με 77-66, ενώ ο ΠΑΟΚ το πάλεψε στην Πυλαία με την ΑΕΚ, αλλά έχασε στο νήμα με 71-67, ενώ μεσοβδόμαδα ήταν κατώτερος των περιστάσεων με την Μπεσίκτας στην Τουρκία και ηττήθηκε για το Τσάμπιονς Λιγκ με 98-83.

Οι γηπεδούχοι έχουν 5-5, αλλά στα τελευταία ματς δείχνουν κουρασμένοι και χωρίς καθαρό μυαλό. Ο ΠΑΟΚ έχει 3-7, αλλά είναι πια βελτιωμένος με τον Κώστα Χαραλαμπίδη στον πάγκο και κυνηγάει την είσοδο στα πλέι-οφ. Θέλει μία μεγάλη νίκη και θεωρώ ότι σήμερα μπορεί να την βρει. Πάμε στο “2”.

Πηγή: https://www.bet-on-arme.com/diskolevetai-paradosiaka-me-sociedad-h-barcelona/

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Πάμε να δούμε μέσω του www.topikonews.gr και της εκπομπής «Γκολ…
Cresta Posts Box by CP