Στοίχημα : Εξαντλεί τις ελπίδες της η ανεβασμένη Άντερλεχτ

0

Σάββατο σήμερα και προσηλωνόμαστε σε ένα δυνατό κουπόνι με πολλές επιλογές, αλλά και αρκετές παγίδες, που χρειάζεται μελέτη και προσοχή, για να τις αποφύγουμε. Βέλγιο, Γερμανία και Αγγλία θα πλαισιώσουν την τριάδα μου και το ματς της Άντερλεχτ έχει δυνατό σημείο, που το προτείνω ανεπιφύλακτα.


Άντερλεχτ- Ζούλτε Βάρεγκεμ

Η Άντερλεχτ θέλει να εξαντλήσει τις πιθανότητες της για είσοδο στα πλέι-οφ ανόδου και το τελευταίο διάστημα παίζει καλό ποδόσφαιρο και σκοράρει κατά ριπάς.

Η Ζούλτε έχει ήδη κλείσει θέση στα πλέι-οφ του Γιουρόπα Λιγκ και δεν έχει ελπίδες για τα πλέι-οφ ανόδου, οπότε θα παραταχθεί με αλλαγές, αλλά και αυτή τον τελευταίο καιρό δείχνει σημάδια ανάκαμψης και θα βοηθήσει στο να δούμε επιθετικό παιχνίδι με καλό ρυθμό και φάσεις εκατέρωθεν. Βασική επιλογή για σήμερα το οβερ 

Τώρα καθημερινή ενημέρωση των σημείων μας και στο instagram 

Λεβερκούζεν- Άιντραχτ

Σε δαιμονιώδη φόρμα η Λεβερκούζεν, που πετάει από νίκη σε νίκη, συνεχίζει στο Γιουρόπα Λιγκ με 2 νίκες επί της Πόρτο και κυνηγάει έξοδο στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Άιντραχτ προκρίθηκε στο Κύπελλο Γερμανίας, αποκλείοντας την Βέρντερ Βρέμης και παράλληλα συνεχίζει και στους “16” του Γιουρόπα, κάνοντας πάρτι με την Σάλτσμπουργκ (4-1 και 2-2 στην Αυστρία). Βέβαια στο πρωτάθλημα το έχει παρατήσει, δεν πάει για κάποια προνομιούχο θέση, αλλά ούτε και πρόκειται να κινδυνέψει.

Θα παίξει ελεύθερα σήμερα και δεν έχει και την πιο στιβαρή άμυνα, αφού στα μετόπισθεν βγάζει αδυναμίες και η Λεβερκούζεν κάνει πολλές φάσεις στην “Μπάι Αρίνα”. Επιπλέον και η παράδοση δείχνει πολλά γκολ. Ρίσκο με υψηλή απόδοση στο οβερ 3.5


Πρέστον- ΚΠΡ

Η Πρέστον έδωσε δύο δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια και προέρχεται από διαδοχικές ήττες με Γουέστ Μπρόμιτς και Φούλαμ. Παρόλα αυτά παραμένει στην ζώνη των πλέι-οφ της Τσάμπιονσιπ και σήμερα θέλει να αντιδράσει και να επιστρέψει στα τρίποντα.

Στο δρόμο της η ΚΠΡ που μετράει νίκες και ισοπαλίες, αλλά δύσκολα θα προλάβει τα πλέι-οφ ανόδου. Παίζει ωστόσο με άγνοια κινδύνου και κάνει ουκ ολίγες ζημιές, αν και η Πρέστον στην έδρα της είναι πιο σοβαρή και πιο μαζεμένη. Βέβαια βάζουμε πάντα στην εξίσωση ότι θέλει τη νίκη και ίσως η ΚΠΡ βρει χώρους όσο περνάει η ώρα και ο αντίπαλος ψάχνει γκολ. Πάμε στο οβερ.

Πηγή : https://www.bet-on-arme.com/58779/eksantlei-tis-elpides-tis-h-anebasmeni-anterlext/

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Ολοκληρώθηκε χθες η 20η αγωνιστική της Α2 ΕΣΚΑ-Η και οι…
Cresta Posts Box by CP