Στοίχημα : Η Πλζεν “χορεύει” σε υψηλούς ρυθμούς

0

Αρχίζει και αναζωογονείται το κουπόνι με περισσότερα παιχνίδια και συνεπώς ευκαιρίες. Από την άλλη εβδομάδα ξεκινούν τα πλέι-οφ στην Σούπερ Λιγκ 1, αλλά και το Ισπανικό πρωτάθλημα και θα γίνει μάχη μεταξύ Μπαρτσελόνα και Ρεαλ Μαδρίτης για τον τίτλο. Πάμε όμως στα σημερινά και ξεκινάμε από το Πλζεν της Τσεχίας με δυνατό σημείο-στήριγμα.

Πριν περάσουμε όμως στην ανάλυση των αγώνων, μην ξεχνάτε, ότι στην ιστοσελίδα μας, μπορείτε να βρείτε καθημερινά δωρεάν προγνωστικά στοιχήματος και αναλύσεις που θα σας βοηθήσουν να φτιάξετε ένα ένα πετυχημένο δελτίο. Πάμε να δούμε τι ποντάρουμε:


Βικτόρια Πλζεν- Μλάντα Μπόλεσλαβ

Η Πλζεν είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα στην Α΄Τσεχίας, αν και βρίσκεται στο -8 από την πρωτοπόρο Σλάβια Πράγας και αυτή η διαφορά δύσκολα θα ανατραπεί.

Στην πρώτη στροφή μετά το πέρας της πανδημίας κατάφερε να περάσει από την έδρα της Σπάρτα Πράγας με 2-1 και έχασε σωρεία ευκαιριών, δεχόμενη το γκολ στο 87΄. Η Μπόλεσλαβ υποδέχθηκε την Σλάβια Πράηας και υπέστη ήττα με 1-0, ενώ γενικότερα δεν έθελξε με την απόδοση της και προβλημάτισε, παραμένοντας στα χαμηλά επίπεδα της βαθμολογίας. Έρχεται τώρα και το 2ο σερί απαιτητικό ματς με την φορμαρισμένη Πλζεν και τα πράγματα είναι δύσκολα.

Ο ρυθμός θα εξαρτηθεί από τις ορέξεις των γηπεδούχων και πιστεύω ότι το ματς θα έχει γρήγορα γκολ και συνεπώς θα “ανοίξει”. Πάμε στο οβερ 2.5

Τώρα καθημερινή ενημέρωση των σημείων μας και στο instagram

Ζλιν- Μπάνικ Οστράβα

Η Ζλιν έδωσε μάχη στην έδρα της Γιάμπλονετς, αλλά δεν γλίτωσε το μοιραίο (ήττα 1-0) και μπήκε σε περιπέτειες, αφού παρέμεινε χωρίς νίκη για 5ο συναπτό παιχνίδι.

Η Μπάνικ μπορεί να έχει βλέψεις τριάδας, ωστόσο δεν πατάει καλά μετά την επανέναρξη, μένοντας στο 0-0 στο “σπίτι” της ουραγού Πρίμπραμ. Και σήμερα έχει φαινομενικά εύκολο ματς και το “διπλό” είναι αρκετά ψηλά, όμως το χέρι δεν πάει τόσο εύκολα προς τα δεξιά, μιας και έβγαλε προβληματική εικόνα απέναντι στην Πρίμπραμ.

Θεωρώ τουλάχιστον ότι δεν θα ηττηθεί σήμερα και το ματς αν το προσεγγίσουμε στα γκολ κυμαίνεται στα 2-3. Πάμε στο Χ2 και οβερ 1.5 γκολ αγώνα, που βρίσκεται σε σούπερ απόδοση.

Χόλσταϊν Κίελ- Αρμίνια Μπίλεφελντ

Την πίστεψα την Χόλσταϊν μεσοβδόμαδα, αλλά υπέστη ήττα στο Μπόχουμ με 2-1 και συνεχίζει τα σκαμπανεβάσματα.

Βέβαια εντός έδρας είναι πιο αποτελεσματική και παίζει συνήθως καλό ποδόσφαιρο, αλλά η Αρμίνια είναι πρωτοπόρος και δεν θέλει να γκελάρει ξανά. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα πανηγυρίσει την απευθείας άνοδο, αλλά η απόσταση μειώνεται μετά τις ισοπαλίες με Όσναμπρικ και Αμβούργο και το σημερινό ματς είναι κομβικό.

Οι γηπεδούχοι σκοράρουν ανελλιπώς, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχουν τον τρόπο να παίρνουν αποτελέσματα σε επικίνδυνα παιχνίδια και αμυντικά είναι αξιόπιστοι. Χ2 και οβερ 1.5 και εδώ.

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Η πρωτοπόρος Σφήκα Αμαλιάδας και ο Αίολος Αγυιάς, που ήταν…
Cresta Posts Box by CP