Στοίχημα: Θα έχει ρυθμό και γκολ το Σαμπντόρια-Ρόμα (3αδα)

0

Συνεχίζουμε με καλή ψυχολογία, αφού ο Οκτώβριος μας έχει πάει καλά και σε δύσκολα κουπόνια και τα ταμεία είναι αρκετά. Σήμερα προσωπικά θα ασχοληθώ με τα γκολ, με μία διπλή ευκαιρία που θα πλαισιωθεί και αυτή με επιλογή στα τέρματα, ενώ βάση της τριάδας μου θα είναι η μάχη της Σαμπντόρια με την Ρόμα στην Γένοβα.


Σαμπντόρια- Ρόμα

Δεν “τσουλάει” η Σαμπντόρια και βρίσκεται στον “πάτο” της βαθμολογίας του Καμπιονάτο με 1 νίκη και 6 ήττες, ενώ η Ρόμα είναι η κλασσική Ρόμα, δηλαδή η “χαρά’ της αστάθειας.

Βέβαια είναι στην 5η θέση με 12 πόντους, αλλά είναι ικανή για το καλύτερο και το χειρότερο. Σίγουρα η “Σαμπ” θα βελτιώθηκε στην διακοπή, αλλά θέλουμε χρόνο να την δούμε, αλλά το κοινό στοιχείο με την Ρόμα είναι η ποιότητα στην επίθεση, συν ότι αμφότερες έχουν προβλήματα στα μετόπισθεν.

Πάμε στο γκολ γκολ και οβερ 2.5, περιμένοντας παιχνίδι με φάσεις και ταχύ τέμπο.


ΑΕΚ- Βόλος

Η ΑΕΚ σκόνταψε στο “χωράφι” της Λάρισας (0-0) και δεν θέλει νέα απώλεια σε καμία περίπτωση, οπότε θα μπει δυνατά στο “Γ.Καμάρας” (ουδέτερη έδρα), για να βάλει γρήγορο γκολ και να αποτάξει το άγχος.

Δεν έχει να χάσει κάτι ο ΝΠΣ Βόλος, που αρέσκεται στο επιθετικό στυλ, έχει πολύ καλούς ξένους και παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο. Πριν την διακοπή προηγήθηκε με τον Ατρόμητο με 2-0, αλλά “λύγισε” εν τέλει με 3-2 και μετράει 3-0-5. Κάτι η πρεμούρα της Ένωσης για νίκη, κάτι το επιθετικό ταπεραμέντο των Θεσσαλών και να που μπορεί να δούμε γκολ.

Θα ποντάρω στο οβερ 2.5, αφού και οι φιλοξενούμενοι μπορούν τουλάχιστον 1 φορά να βρουν δίχτυα.

Χόφενχαϊμ- Σάλκε

Παιχνίδι πολύ αμφίρροπο στην Μπουντεσλίγκα και αν η Σάλκε καταφέρει το “2” θα αναρριχηθεί στην κορυφή, αφού τα χθεσινά αποτελέσματα την ευνόησαν πλήρως.

Η Χόφενχαϊμ προέρχεται από το “μπαμ” με το 2-1 στο Μόναχο κόντρα στην Μπάγερν, αλλά στο δεδομένο χρονικό σημείο οι “βασιλικοί μπλε” είναι πιο πειστικοί σε απόδοση και δείχνουν σταθεροί φέτος. Πιστεύω ότι η Σάλκε τουλάχιστον δεν θα χάσει, αν και προβλημάτισε με το εντός 1-1 κόντρα στην Κολωνία.

Πάμε στο Χ2 (Δ.Ε.) μαζί με οβερ 1.5 αγώνα.

Πηγή: https://www.bet-on-arme.com/tha-exei-rithmo-kai-goal-to-sampntoria-roma/

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Μία αναμέτρηση είχαμε σήμερα για την Γ΄ΕΠΣΑ κατηγορία και την…
Cresta Posts Box by CP