Στοίχημα: Θα σκοράρει η Παρτιζάν στην Νορβηγία

0

Ημέρα Γιουρόπα Λιγκ σήμερα και θα ασχοληθούμε αμιγώς με την συγκεκριμένη διοργάνωση και τις ρεβάνς της, πριν από την είσοδο στους ομίλους. Μέσα στις επιλογές μου συμπεριλαμβάνεται και ο ΠΑΟΚ, αλλά η βασική μου πρόταση έγκειται στο ματς της Μόλντε με την Παρτιζάν.


Μόλντε- Παρτιζάν

Η Παρτιζάν επικράτησε με 2-1 στο πρώτο παιχνίδι και είχε πολύ καλή παρουσία, αλλά συνέχισε να είναι ασταθής αμυντικά και η Μόλντε βρήκε το “χρυσό” γκολ.

Βέβαια η Παρτιζάν επιθετικά είναι άκρως επικίνδυνη και παρότι θα δώσει βάση στα μετόπισθεν, δείχνει ικανή να βρει γκολ στην κόντρα-επίθεση, βάζοντας πιο δύσκολα στους Νορβηγούς, που καλούνται να ανατρέψουν το σκορ.

Εξαιρετική επιλογή φαντάζει το γκολ γκολ στην bet365, είναι σε αξιοπρεπή απόδοση και μπαίνει εύκολα στα δελτία μας.


ΠΑΟΚ- Σλόβαν Μπρατισλάβας

Με “τσάμπα” γκολ ηττήθηκε στην εκπνοή ο ΠΑΟΚ (1-0) και πλέον καλείται να ανατρέψει τα δεδομένα, αν και το σκορ δεν είναι απαγορευτικό για την ποιότητα της ομάδας του Αμπέλ Φερέιρα.

Για το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ μπήκε νικηφόρα (2-1 τον Παναιτωλικό στην Τούμπα) προβληματίζοντας στην άμυνα, ενώ η Σλόβαν έμεινε στο 1-1 με αντίπαλο την Ζίλινα και μάλιστα στην έδρα της, δείχνοντας ότι το μυαλό της το είχε στο αποψινό παιχνίδι.

Οι γηπεδούχοι δεν γίνεται να φοβηθούν το μέγεθος της Σλόβαν, παρότι δείχνει σοβαρό σύνολο και με την αύρα της Τούμπας μπορούν να βρουν δίχτυα από νωρίς, γεγονός που θα “ανοίξει” και το παιχνίδι. Πολύ ψηλά βρίσκεται το οβερ 2.5


Γουλβς- Τορίνο

Η Γουλβς πέρασε με 3-2 από το Τορίνο και απέδειξε ότι είναι ομάδα υψηλής εμβέλειας, ενώ έχει και περισσότερα παιχνίδια στα πόδια της από την “Γκρανάτα”.

Βέβαια η Τορίνο δεν είναι αμελητέα ποσότητα, έχει ποιότητα στην επιθετική γραμμή, αλλά και θέματα στην άμυνα. Όπως και να έχει οι φιλοξενούμενοι επιβάλλεται να μπουν επιθετικά από την αρχή, αφού χρειάζονται νίκη με 2 γκολ διαφορά για την πρόκριση. Έτσι οι “λύκοι” θα βρουν κενούς χώρους και λογικά θα το εκμεταλλευτούν.

Πάμε στο καλοπληρωμένο οβερ 2.5

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Αετός Πατρών και ΑΠΣ Πάτραι διασταύρωσαν φιλικά τα ξίφη τους…
Cresta Posts Box by CP