Στοίχημα: Με ειδικά στοιχήματα σε Πόλη και Βελιγράδι (2αδα)

0
Κάθε Παρασκευή έρχεται ώρα μπάσκετ στην στήλη μου και την περασμένη εβδομάδα πανηγυρίσαμε, με την δυάδα της Ευρωλίγκα. Και σήμερα φυσικά το πρόγραμμα της 15ης στροφής κλείνει με αμφίρροπα και σημαντικά ματς και το να επιλέξεις φαβορί δεν αξίζει. Προσωπικά θεωρώ ότι 2 επιλογές με σκόρερ είναι δυνατές.

Τώρα καθημερινή ενημέρωση των σημείων μας και στο instagram


Εφές- ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Η Εφες ως ώρας είναι δικαιολογημένα η πιο σταθερή ομάδα του θεσμού και είναι άξια στην κορυφή με 12-2, με τον Λάρκιν και την παρέα του να παίζουν με ποιότητα και ισορροπία σε άμυνα και επίθεση.

Η ΤΣΣΚΑ δείχνει ότι χρειάζεται ακόμα χρόνο για να “δέσει”. Είναι λογικό, αφού αποχώρησαν οι πυλώνες Ντε Κολό, Χίγκινς και Ροντρίγκες και στην θέση τους ήρθαν οι Τζέιμς, Στρέλνιεκς και Χίλιαρντ. Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη πήρε ψυχολογία, συντρίβοντας εντός τον Ερυθρό Αστέρα με 100-74, ενώ οι Τούρκοι πέρασαν δια πυρός και σιδήρου από το Κάουνας, κερδίζοντας την Ζαλγκίρις με 74-68.

Είναι πάνω από 3.00 η απόδοση στο “2” και η Εφες δίνεται λογικά φαβορί, αλλά το ματς είναι ντέρμπι και κρύβει παγίδες. Μην ξεχνάμε ότι η ΤΣΣΚΑ πρόσφατα πέρασε με “30αρα” από την έδρα της Μπαρτσελόνα.

Θα στηρίξω την φόρμα του “τρελού” Μάικ Τζέιμς, που κάνει “παπάδες” και είναι ηγέτης στο σκοράρισμα των Ρώσων. Θα πάρει και απόψε πολλές προσπάθειες. Τζέιμς οβερ 19.5 πόντους λοιπόν…

 

Ποια είναι η καλύτερη στοιχηματική για να ποντάρεις στην Euroleague


Προγνωστικά Ερυθρός Αστ.- Ολυμπιακός

Κομβικό ματς για τον Ολυμπιακό, που θέλει το “2”, προκειμένου να φτάσει τις 7 νίκες και να συνεχίσει με μπόλικες ελπίδες για τα πλέι-οφ, αφού για την 7η και 8η θέση αναμένεται “πόλεμος”.

Οι γηπεδούχοι μετρούν 5-9 και συνετρίβησαν στην Μόσχα από την ΤΣΣΚΑ με 100-74. Ωστόσο στο πρώτο ημίχρονο ήταν ανταγωνιστικοί και είναι ένα σύνολο που θέλει προσοχή, αλλά από την άλλη στερείται ποιότητας και λύσεων, σε σχέση με τα τελευταία χρόνια, που έκανε ουκ ολίγες ζημιές.

Στην αντίπερα όχθη, οι “ερυθρόλευκοι” πήραν σπουδαία νίκη και ανέβασαν κατακόρυφα την ψυχολογία τους, ύστερα από τις ήττες σε ΟΑΚΑ και Μαδρίτη. Η Χίμκι κέρδιζε με 9 πόντους 50 δευτερόλεπτα πριν το τέλος, αλλά ο Ολυμπιακός έστειλε το ματς στην παράταση και εκεί “καθάρισε” τους Ρώσους με 109-98. Το ζήτημα είναι να κάνει σήμερα το “2”, για να έχει αντίκρυσμα η νίκη επί της Χίμκι και τότε όλα θα είναι πιο αισιόδοξα.

Για εμένα είναι φαβορί ο Ολυμπιακός, έστω και λίγο, αλλά το ματς κρύβει παγίδες και ο Ερυθρός στην έδρα του δεν είναι αμελητέα ποσότητα. Ο Πρίντεζης ήταν εξαιρετικός με την Χίμκι και έδειξε ανεβασμένος, οπότε θα τον ποντάρω απόψε. Γιώργος Πρίντεζης στο οβερ 11.5.

Πηγή: https://www.bet-on-arme.com/me-eidika-stoiximata-se-poli-kai-veligradi/

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Ολοκληρώθηκε χθες βράδυ η 11η πράξη στην Α2 ΕΣΚΑ-Η και…
Cresta Posts Box by CP