Στοίχημα: Μπορεί το θετικό αποτέλεσμα η Αταλάντα (3αδα)

0

Με την Ευρωλίγκα θα ασχοληθεί και σήμερα η στήλη μου, παρότι χθες δεν τα πήγαμε καλά, με Ράις στο ΟΑΚΑ και Ουίλιαμς στην Πόλη να μένουν σε “ρηχά νερά”. Σήμερα θα ασχοληθώ με τις 2 από τις 3 αναμετρήσεις, που ρίχνουν την αυλαία στην 3η στροφή του λαμπερού θεσμού και η Εφές έχει τα φόντα, για να φύγει με “2” από την Βαλένθια.


Βαλένθια- Εφες

Η Βαλένθια αναζητά πατήματα στην Ευρωλίγκα και μετράει 2 ήττες με κακές εμφανίσεις, χάνοντας στο ΣΕΦ από τον Ολυμπιακό με 27 πόντους και στην έδρα της στην πρεμιέρα από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας με -25.

Από την άλλη, η Εφες παρότι είναι ίδια ομάδα με ίδιο προπονητή και πέρυσι έφτασε μέχρι τον τελικό της διοργάνωσης, δεν έχει μπει καλά φέτος και “λύγισε” δύσκολα στην έδρα της την Άλμπα Βερολίνου με 106-105, έπειτα από 45 λεπτά. Στην πρεμιέρα και πάλι στην Πόλη έχασε από την Μπαρτσελόνα με 74-64 και γενικά δείχνει να είναι φορτωμένη με άγχος, αλλά επέστρεψε ο Λάρκιν στο ματς με την Άλμπα και ήταν μάλιστα ο μεγάλος ηγέτης για το ροζ φύλλο.

Θα το πάρει το ματς η Εφές, αν πιάσει καλή απόδοση, αφού η Βαλένθια στερείται ποιότητας. Πάμε στο “2” με -3.5 (νίκη της Εφές με 4 και άνω πόντους).


Μπαρτσελόνα- Άλμπα

Η Μπαρτσελόνα έκανε εύκολα το 2 στα 2 με Εφές και Ζενίτ εκτός και δείχνει το μεγάλο φαβορί μέχρι και για κατάκτηση του τίτλου, διαθέτοντας ρόστερ με Μίροτιτς, Χίγκινς, Ντέιβις, Ντιλέινι, Αμπρίνες, Κλαβέρ, Πάνγκος, Ερτέλ, Τόμιτς κλπ.

Η Άλμπα τα πηγαίνει περίφημα, επιστρέφοντας μετά από χρόνια στην Ευρωλίγκα και στην πρεμιέρα “διέλυσε” την Ζενίτ με 85-65, ενώ λίγο έλειψε να αποδράσει με “2” από την έδρα της Εφές, αλλά “λύγισε” στην παράταση με έναν πόντο. Πολύ σκληρή ομάδα, με ταλέντο στην επίθεση και παίκτες άκρως φιλόδοξους, αν και στερείται εμπειρίας.

Δεν θα ρισκάρουμε με το χάντικαπ στη νίκη των Καταλανών, είναι άλλωστε κάτι παρακινδυνευμένο. Θα πάω σε ειδικό στοίχημα με τον Μάλκολμ Ντιλέινι να αρχίζει να “ζεσταίνεται”, παίρνοντας πολύ χρόνο από τον Σβέτισλαβ Πέσιτς. Μπορεί να επιβεβαιώσει το οβερ 11.5 στους πόντους του και θα τον τιμήσω.

Πηγή:https://www.bet-on-arme.com/mporei-to-thetiko-apotelesma-h-atalanta/

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Πάμε να δούμε μέσω του www.topikonews.gr και της εκπομπής «Γκολ…
Cresta Posts Box by CP