Στοίχημα : Ξεπερνάει το εμπόδιο της Γεωργίας η Δανία

0

Ένα δυνατό ταμείο που πιστεύαμε πολύ πέρασε χθες και όσοι μας εμπιστευθήκατε καλοφάγωτα και πάντα τέτοια. Συνεχίζουμε σήμερα σε ρυθμούς τριάδας και ξεμπλέκουμε επιτέλους με τις Εθνικές, αν και έχουμε και Μουντομπάσκετ που σώζει τα προσχήματα. Βασικό σημείο σήμερα η στήριξη στην Δανία, που δοκιμάζεται στην Γεωργία.


Γεωργία- Δανία

Δεν είναι από τις πιο αδύναμες ομάδες η Γεωργία, αφού έχουμε δει και χειρότερα σύνολα κατά την διάρκεια των Προκριματικών του Euro 2020, αλλά αυτήν την στιγμή η Δανία βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση.

Παράλληλα υπερέχει ποιοτικά, είναι το φαβορί για τη νίκη και σε περίπτωση διαφορετικού αποτελέσματος θα εκπλαγούμε, αφού οι γηπεδούχοι θα προσπαθήσουν να “χαλάσουν” το παιχνίδι των Σκανδιναβών, αν και θαρρώ ότι δεν θα αντέξουν μόνο με άμυνα για 90 λεπτά.

Πάμε στο “2” μαζί με οβερ 1.5


Αλκορκόρν- Σαραγόσα

Σε καλή κατάσταση, αγωνιστική και ψυχολογική, οι δύο ομάδες θα δώσουν απόψε ένα αμφίρροπο παιχνίδι και λογικά δεν θα πάρουν μεγάλα ρίσκα.

Η Αλκορκόρν πέρασε από την έδρα της Λούγκο με 4-2 και η Σαραγόσα λύγισε την αντίσταση της Έλτσε στο “Ρομαρέδα” με 1-0, οπότε οι σημερινοί μονομάχοι παραμένουν σε επαφή με τις πρώτες θέσεις της Σεγούντα Ντιβιζιόν. Πιστεύω πως η Σαραγόσα θα παίξει για να μην χάσει, ενώ οι γηπεδούχοι θα προσπαθήσουν να κάνουν το παιχνίδι τους.

Τα 2-3 γκολ καλύπτουν πολλά πιθανά σκορ και σενάρια και βρίσκονται σε υψηλή απόδοση.


Ισπανια- Σερβία

Μεγάλο ματς στην φάση των “16” στο τρέχον Μπουντομπάσκετ για την κατάληψη της 1ης θέσης στον όμιλο, με “φούριας ρόχας” και “Πλάβι” να μετρούν 4-0.

Βέβαια οι Σέρβοι δείχνουν ομάδα με “μέταλλο” και μοναδικό στόχο την κατάκτηση του τουρνουά και οι Ισπανοί έχουν προβληματίσει, κερδίζοντας δύσκολα και με χαμηλό σκορ και ποσοστά την Ιταλία. Δεν λέει κάτι το “2”, ούτε αξίζει να ρισκάρουμε με διαφορές σε νίκη των Σέρβων, αφού οι Ισπανοί δεν είναι τυχαία ομάδα.

Θα πάω σε ειδικό στοίχημα και θεωρώ ότι ο Σέρχιο Γιουλ θα κάνει πάλι καλό παιχνίδι, όπως και απέναντι στην Ιταλία. Οβερ 10.5 πόντοι.

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Δείτε το πλήρες πρόγραμμα από τις πρώτες συναντήσεις του Κυπέλλου…
Cresta Posts Box by CP