Στοίχημα: Οριακή μάχη στο “Γεντί Κουλέ” (2αδα)

0
Δεν μας έκανε το χατίρι την Κυριακή, αφού για 1 γκολ που δεν ήρθε στο Μίντλεσμπρο-Τότεναμ (1-1) χάθηκε το οβερ και το ταμείο. Πέρασαν τουλάχιστον το γκολ γκολ και οβερ στην Λισαβόνα σε απόδοση 2.20 και το άνετο οβερ στο 1.80 στο ματς ΑΕΚ-Παναιτωλικός. Σήμερα πάμε με δυάδα και με βάση το ματς Κυπέλλου του ΟΦΗ με τον ΠΑΟΚ.

Τώρα καθημερινή ενημέρωση των σημείων μας και στο instagram


ΟΦΗ- ΠΑΟΚ

Αρχίζει να πέφτει η απόδοση του ΟΦΗ, αφού υπέστη το Σάββατο την 2η διαδοχική ήττα του με τον Βόλο να περνάει νικηφόρα από το Ηράκλειο με 2-1.

Πολλά τα αμυντικά κενά, αν και επιθετικά οι Κρητικοί συνεχίζουν να βγάζουν φάσεις και να απειλούν κατά κύματα. Από την άλλη, ο ΠΑΟΚ είδε το αήττητο ρεκόρ του να διακόπτεται από τον συμπολίτη Άρη, που ήταν καταιγιστικός και επικράτησε με 4-2 στο “Κ.Βικελίδης”.  Κάκιστη εμφάνιση για τον ΠΑΟΚ, που έχασε και την κορυφή από τον Ολυμπιακό και γενικά μέτριο κοουτσάρισμα από τον Αμπέλ Φερέιρα.

Τα παιχνίδια στο Κύπελλο είναι “διπλά”, αλλά όπως και να έχει οι φιλοξενούμενοι θέλουν να βγάλουν αντίδραση με νίκη και παράλληλα καλή παρουσία. Ο ΟΦΗ επίσης θέλει να ρεφάρει τις 2 ήττες στο πρωτάθλημα και ένα καλό αποτέλεσμα απέναντι στον ΠΑΟΚ θα του τονώσει την ψυχολογία. Αναμένεται καλός ρυθμός και πολλές φάσεις εκατέρωθεν. Γκολ γκολ.

Ποια είναι η καλύτερη στοιχηματική για να ποντάρεις στην Euroleague


Μαν. Γιουνάιτεντ- Μάν. Σίτι

Ντέρμπι αποδείξεων και πάντοτε γοήτρου και το Μάντσεστερ “κόβεται” στα δύο για ακόμα μία φορά.

Οι “μπέμπηδες” έφεραν 0-0 με την Γουλβς στο “Μολινό” και έτσι θα γίνει ρεβάνς στο “Όλντ Τράφορντ” για το Κύπελλο Αγγλίας και το εισιτήριο για την επόμενη φάση. Σε αμφισβήτηση ο Σόλσκιερ και ήδη οι φήμες κάνουν λόγο για Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, οπότε το αποψινό ματς είναι κρίσιμο για τον Νορβηγό.

Από την άλλη, η Σίτι νίκησε την Πόρτ Βέιλ με 4-1 και προκρίθηκε για τον ίδιο θεσμό. Σήμερα θέλει να πάρει ρεβάνς για την ήττα στο πρωτάθλημα και μάλιστα στην έδρα της, αφού οι “κόκκινοι διάβολοι” είχαν επικρατήσει με 1-2. Συνεχίζει να έχει σκαμπανεβάσματα και πολλά προβλήματα στην άμυνα, αλλά μεσοεπιθετικά είναι αξιόπιστη και έχει μπόλικη ποιότητα.

Τα ημιτελικά του EFL Cup είναι διπλών αναμετρήσεων και αναμένεται “πόλεμος”, αφού αμφότεροι θέλουν πρόκριση στον τελικό.

Πάμε στο γκολ γκολ μαζί με οβερ 2.5, αφού και οι δύο ομάδες δεν αποπνέουν σταθερότητα στην άμυνα, αλλά στην επίθεση είναι δυνατές.

Πηγή: https://www.bet-on-arme.com/oriaki-maxi-sto-gentikoyle/

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Έντονη ήταν η δράση της 13ης αγωνιστικής και τελευταίας για…
Cresta Posts Box by CP