Στοίχημα: Ο Μιλουτίνοφ “πληγώνει” την Φενερμπαχτσέ (2αδα)

0
Δεν έχει πολλά παιχνίδια το σημερινό κουπόνι, αλλά υπάρχει Ευρωλίγκα και το ματς του Ολυμπιακού με την Φενερμπαχτσέ στο ΣΕΦ παρουσιάζει ευκαιρίες και ιδιαίτερα ειδικά στοιχήματα. Παράλληλα υπάρχει και Boxing Day στην Αγγλία και μας δίνεται η ευκαιρία να σας παραθέσουμε 2 σημεία με καλές αποδόσεις.

Ολυμπιακός- Φενερμπαχτσέ

“Τελικός” και για τις δύο ομάδες, που καίγονται για το ροζ φύλλο, προκειμένου να διατηρήσουν ακέραιες τις ελπίδες για 8άδα, στην τελευταία στροφή του πρώτου μισού της Ευρωλίγκα.

Οι “ερυθρόλευκοι” πήγαν χωρίς τον Μιλουτίνοφ στην Βαρκελώνη και παρότι το πάλεψαν στο πρώτο ημίχρονο, υπέκυψαν στην επανάληψη στην ανωτερότητα του Μίροτιτς και της παρέας του και η Μπαρτσελόνα πήρε την ουσία. Από την άλλη, η Φενερμπαχτσέ πήγε στην εκπνοή το ματς με την Βαλένθια στην παράταση και με καλάθι του Ντε Κολό. Προηγήθηκε 1 λεπτό πριν το τέλος με 8 πόντους, αλλά κατάφερε να χάσει με γκολ-φάουλ του Λόιντ και ο Ομπράντοβιτς έγινε ακόμα μία φορά “μελιτζανί”. Τι άλλο να κάνει και αυτός, όταν οι παίκτες του χάνουν τη μία ευκαιρία μετά την άλλη και δεν “καθαρίζουν” τη νίκη.

Δύσκολες οι συνθήκες απόψε, αφού οι Τούρκοι έρχονται χωρίς Βέσελι, Λοβέρν και Ντουβερίογλου και στο “5” υπάρχει μόνο το νέο μεταγραφικό απόκτημα Μάλκολμ Τόμας, που θα κάνει ντεμπούτο.

Ο Μιλουτίνοφ είναι υγιής και θα αγωνιστεί σήμερα, έχοντας την δυνατότητα να “πονέσει” τον αντίπαλο στην ρακέτα, όπου είναι “γυμνός” από λύσεις. Μιλουτίνοφ οβερ 13.5 πόντους λοιπόν…

Λίβερπουλ- Σέφιλντ Γιουνάιτεντ

Η Λίβερπουλ νίκησε με άγχος την Γουλβς, χάρη σε γκολ του Μανέ στο 44΄, ενώ την έσωσε και το VAR, αφού έγινε “πόλεμος” με το οφσάιντ των “λύκων”, που ήταν από ότι φάνηκε για εκατοστά και λεπτομέρειες.

Γενικά οι “ρεντς” δεν είχαν καλή παρουσία και δεν έπιασαν τα γνωστά στάνταρ τους, αλλά πήραν τη νίκη και αυτό μετράει. Η διαφορά από την 2η θέση είναι τώρα στους 10 πόντους και η ομάδα του Κλοπ δεν θα αφήσει την ευκαιρία χαμένη, δηλαδή να την επαναφέρει στο +13.

Η Σέφιλντ το πάλεψε με την Σίτι, αλλά λύγισε στην επανάληψη με 2-0. Είχε φάσεις, έπαιξε συμπαθητικό ποδόσφαιρο με ισορροπία στις γραμμές της, αλλά στην τελική προσπάθεια κάτι της έλειπε. Σήμερα θα παίξει εκ νέου χωρίς άγχος και δεν είναι ομάδα που κοιτάζει μόνο τα μετόπισθεν, όντας και επικίνδυνη στην κόντρα-επίθεση. Μπορεί να βοηθήσει στο να δούμε γκολ. Οβερ 3.5 σε σούπερ τιμή.

Πηγή: https://www.bet-on-arme.com/o-miloytinof-pligwnei-tin-fenerbaxtse/

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Ο Χρήστος Ακαρέπης δεν θα συνεχίσει στην τεχνική ηγεσία της…
Cresta Posts Box by CP