Στοίχημα : Παίρνει αποτέλεσμα η Βόλφσμπουργκ

0

Οι Γερμανοί ξανάρχονται λοιπόν, αφού σήμερα επανέρχεται η δράση στην Μπουντεσλίγκα, μετά από τους 2 δύσκολους μήνες που άπαντες βιώσαμε, ελέω πανδημίας. Βέβαια οι ομάδες θα είναι διαφορετικές και είναι λογικό, αλλά εμείς έχουμε τριάδα στο στοίχημα και προσπαθούμε να σας στείλουμε ταμείο. Βασική προτεραιότητα μου θα είναι η εμπιστοσύνη στην Βόλφσμπουργκ.


Άουγκσμπουργκ- Βόλφσμπουργκ

Αρχικά να σημειώσουμε ότι τα παιχνίδια θα γίνουν χωρίς θεατές. Η Βόλφσμπουργκ λοιπόν πριν την διακοπή μετρούσε 3-3-0 και μείωσε την διαφορά από την έξοδο στην Ευρώπη στον 1 πόντο. Θα απουσιάσει βέβαια ο πρώτος σκόρερ της Βέρχορστ, αλλά είναι συμπαγής και δύσκολα δέχεται γκολ.

Από την άλλη, η Άουγκσμπουργκ είναι 5 βαθμούς μακριά από την διακεκαυμένη ζώνη, αλλά στα τελευταία ματς δεν έπειθε με την απόδοση της. Επιπλέον ο προπονητής της Χάικο Χέρλικ “έσπασε” την καραντίνα και τιμωρήθηκε, οπότε δεν θα κάτσει στον πάγκο. Κάνει φάσεις, αλλά στην άμυνα δεν είναι και η πιο σταθερή ομάδα και οι “λύκοι” θα βρουν ευκαιρίες. Πάμε στο Χ2 (Δ.Ε.) μαζί με οβερ 1.5 γκολ στον αγώνα.

Τώρα καθημερινή ενημέρωση των σημείων μας και στο instagram


Ντόρτμουντ- Σάλκε

Ντέρμπι μίσους στην κοιλάδα του Ρουρ. Η διακοπή ευνόησε περισσότερο την Σάλκε, που είχε επιστροφές βασικών στελεχών και έγιναν δυνατές προπονήσεις. Από την άλλη, η Ντόρτμουντ δεν θα έχει στην αποστολή της τους Ρόις, Τσαν και Βίτσελ και το κέντρο θα έχει προβλήματα, ενώ πάντα τέτοιου είδους ματς έχουν επιπλέον άγχος και δεν υπάρχει φαβορί.

Οι “βασιλικοί μπλε” θα προσπαθήσουν να κλείσουν τους χώρους στους γηπεδούχους, που θα μπουν λογικά δυνατά, αλλά αμφότεροι είναι ανέτοιμοι και δεδομένα θα υπάρχει άγχος. Πάμε στο ρίσκο, αλλά το Χ ημίχρονο “πληρώνει” πολύ ψηλά.


Λειψία- Φράιμπουργκ

Η Λειψία θα κυνηγήσει την Μπάγερν για τον τίτλο, αν και πλέον οι συνθήκες είναι διαφορετικές. Ωστόσο είναι ομάδα που το λέει η καρδιά της και θα δώσει μάχη μέχρι τέλους.

Μία από τα ίδια όμως είναι και η Φράιμπουργκ. Μία ομάδα που φέτος έπαιζε με άγνοια κινδύνου, σκόραρε ακατάπαυστα και γενικά έχει αρχή, μέση και τέλος, ενώ με τους “μεγάλους’ πάντα είναι υψηλό εμπόδιο και παίζει καλό ποδόσφαιρο.

Δεν νομίζω πως θα ξεφύγει το σκορ, αφενός γιατί η Λειψία έχει καλή άμυνα και αφετέρου εύκολα ή δύσκολα θα κάνει το παιχνίδι της. Πάμε στα 2-4 γκολ σαν συμπλήρωμα σε κάποιο δελτίο μας.

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Ο Νίκος Πυρρής αποκτήθηκε από την Αχαϊκή το περασμένο καλοκαίρι,…
Cresta Posts Box by CP