Στοίχημα: Παράδοση στα γκολ στο ΟΑΚΑ για ΑΕΚ και Άρη (3αδα)

0
Γεμάτη” Κυριακή με πολλές και δυνατές επιλογές, αλλά στόχος είναι οι ευκαιρίες και ως είθισται θα κυνηγήσω τα γκολ, σε τρεις αναμετρήσεις που θεωρώ ότι θα έχουν ρυθμό και τέρματα. Βασικό σημείο προκύπτει σήμερα από την Σούπερ Λιγκ 1 και την μάχη ανάμεσα σε ΑΕΚ και Άρη στο ΟΑΚΑ.

ΑΕΚ- Άρης 

Απογοητευμένες είναι οι δύο ομάδες, αλλά καλούνται και επιβάλλεται να κοιτάξουν μπροστά, αλλάζοντας τα κακώς κείμενα και παράλληλα βγάζοντας αντίδραση.

Η ΑΕΚ προηγήθηκε επί του Παναθηναϊκού με 2-0, αλλά οι “πράσινοι” με ανεπανάληπτη ανατροπή επικράτησαν με 3-2 και έτσι οι “κιτρινόμαυροι” αναμένεται να παίξουν πεισμωμένα απόψε, για να αφήσουν πίσω τους την άσχημη ήττα στο Αθηναϊκό ντέρμπι. Ο Άρης λύγισε τον Αστέρα Τρίπολης με 2-1, αλλά δεν άρεσε και στο δεύτερο μέρος κράτησε με τύχη το αποτέλεσμα, αφού οι Αρκάδες έχασαν πολλές ευκαιρίες στο “Βικελίδης”. Θέλει τη νίκη, για να ανέβει θέσεις και να συνεχίσει να βελτιώνεται.

Παραδοσιακά όταν οι δύο ομάδες λύνουν τις διαφορές τους στο ΟΑΚΑ έχουμε γκολ και ματσάρες. Αυτό πιστεύω θα δούμε και σήμερα. Βασικό σημείο των επιλογών μου το οβερ 2.5

Σασουόλο- Λάτσιο

Δύσκολη έξοδος για την Λάτσιο, που όμως πριν από την διακοπή είχε βρει πατήματα και μετρούσε 4 σερί νίκες, με τελευταίο “θύμα” της την Λέτσε, που την συνέτριψε στο Ολίμπικο με 4-2.

Η Σασουόλο επικράτησε εις βάρος της Μπολόνια με 3-1, όντας αποτελεσματική και σήμερα εκ νέου στην έδρα της θα προσπαθήσει να κόψει την φόρα των Ρωμαίων. Τα τελευταία παιχνίδια τους ανεξαρτήτως έδρας έχουν πολλές φάσεις και στις δύο εστίες και γενικότερα η Λάτσιο δυσκολεύεται, για να καταβάλλει την αντίσταση της Σασουόλο.

Γκολ γκολ και οβερ 2.5 και σήμερα,περιμένοντας ματς “ανοικτό” σε γκολ και κάθε αποτέλεσμα.

Βιγιαρεάλ- Θέλτα

Σε σύγχυση αμφότερες, αν και η Βιγιαρέαλ είναι καλύτερη φέτος και με περισσότερες λύσεις και βάθος, αν συγκρίνουμε τα δύο ρόστερ.

Η Θέλτα έχει ξεχάσει από πότε έχει να κερδίσει και μετράει αλλεπάλληλα στραπάτσα, χάνοντας στην έδρα της Μαγιόρκα με 3-1. Σκοράρει βέβαια, αλλά στην άμυνα δεν βρίσκει σταθερότητα με τίποτα. Στην αντίπερα όχθη, το “κίτρινο” υποβρύχιο δεν προέβαλλε αντίσταση στο “Καμπ Νου” και η Μπαρτσελόνα έκανε ότι ήθελε με 4-1.

Ωστόσο στο “Ελ Μαδριγάλ” παίζει πάντοτε καλύτερα και έχει τον πρώτο λόγο για νίκη, ιδίως με αντιπάλους στα μέτρα της όπως απόψε. Θα έχει γκολ το ματς και η Θέλτα μπορεί να βρει δίχτυα. Πάμε στο οβερ

Πηγή: https://www.bet-on-arme.com/paradosi-sta-gkol-sto-oaka-gia-aek-kai-ari/

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Άνοιξε σήμερα η αυλαία στην 9η αγωνιστική της Β΄ΕΠΣΑ κατηγορίας…
Cresta Posts Box by CP