Στοίχημα: “Πατάει” στην κόπωση της Αντβέρπ η Ζούλτε

0

Δεν μας ήθελε χθες, αφού η Μπαρτσελόνα μας στέρησε ακόμα ένα ταμείο, που θα ήταν το 4ο στις 6 τελευταίες απόπειρες της στήλης μου. Μπορεί να ανέτρεψε το 1-0 με την Οσασούνα, αλλά δέχθηκε την ισοφάριση στο 82΄και μέχρι το τέλος δεν άλλαξε κάτι, έτσι μείναμε με το 2 στα 3. Για σήμερα η τριάδα μου ξεκινάει με Βέλγιο.


Ζούλτε Βάρεγκεμ- Αντβέρπ

Δύσκολη έξοδος για την Αντβέρπ, που αφενός αποκλείστηκε στην παράταση από την Άλκμααρ και δεν μπήκε στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και αφετέρου έπαιξε 120 λεπτά και θα είναι καταπονημένη.

Έρχεται ένας ανεβασμένος αντίπαλος όπως η Ζούλτε, που μετράει 2 νίκες και 1 ισοπαλία και δείχνει να έχει βρει πατήματα στο τρέχον πρωτάθλημα του Βελγίου. Παραδοσιακά όταν η Ζούλτε υποδέχεται την Αντβέρπ, τα παιχνίδια έχουν γκολ και θέαμα. Οι γηπεδούχοι θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν την κόπωση των φιλοξενούμενων, που με την σειρά τους έχουν ποιότητα, ούτως ώστε να βρουν δίχτυα.

Πολύ καλή λύση και επιλογή το οβερ 2.5 στην bet365

Άαλμποργκ- Κοπεγχάγη

Επικίνδυνη δοκιμασία για την Κοπεγχάγη, που τελικά μπήκε στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, αλλά έδωσε απαιτητικό ματς στην Λετονία με την Ρίγα και μάλιστα έχασε με 1-0, αλλά είχε την “προίκα” του 3-1 από την Δανία.

Η Ααλμποργκ συνέτριψε εκτός έδρας την Χόρσενς με 5-0 και η εικόνα της ήταν πειστική, ενώ στις 3 τελευταίες αναμετρήσεις ως γηπεδούχους και με φιλοξενούμενη την Κοπεγχάγη δεν έχει χάσει (1 νίκη, 2 ισοπαλίες), οπότε για τους λάτρεις της παράδοσης είναι ένα στοιχείο που παίζει τον ρόλο του.

Ψηλά το οβερ 2.5 και δεν καταλαβαίνω τον λόγο. Ναι μεν η Κοπεγχάγη είχε ματς για την Ευρώπη μεσοβδόμαδα, ωστόσο αν βρεθεί σε ημέρα δεν έχει αντίπαλο στην Δανία. Το γκολ το έχει η Άαλμποργκ. Πάμε και εδώ στο οβερ 2.5


Αστέρας Τρίπολης- ΑΕΚ

Αμφότεροι ξεκίνησαν με ήττα, η μεν Τρίπολη με καλό πρόσωπο στο Φάληρο (1-0 με Ολυμπιακό) και η δε ΑΕΚ με πολλά προβλήματα και γκρίνια, χάνοντας εντός από την Ξάνθη με 2-1.

Πλέον η Ένωση έχει τον Νίκο Κωστένογλου στον πάγκο και αν ήταν λίγο πιο τυχερή και με παραπάνω αντοχές, θα ολοκλήρωνε το “θαύμα” της ανατροπής κόντρα στην Τράμπζονσπορ. Οι γηπεδούχοι άρεσαν στην πρεμιέρα με τους “ερυθρόλευκους”, έβγαλαν ευκαιρίες και κατά διαστήματα έπαιξαν έξυπνο ποδόσφαιρο.

Επίσης η άμυνα της ΑΕΚ δεν είναι υπόδειγμα σταθερότητας μέχρι ώρας, ενώ η επιθετική γραμμή της διαθέτει μονάδες, ικανές να βρουν δίχτυα με μία και μόνο ενέργεια. Ρισκάρω στο καλοπληρωμένο γκολ γκολ.

Πηγή: https://www.bet-on-arme.com/pataei-stin-kopwsi-tis-antverp-i-zoulte/

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Μετά από ένα δυνατό σαββατοκύριακο με 6 στα 6, ήρθε…
Cresta Posts Box by CP