Στοίχημα: Περνάει από το Μπέλφαστ η Ολλανδία (3αδα)

0
Μόνο το δυνατό μου σημείο με το οβερ 151.5 στο ματς της ΤΣΣΚΑ Μόσχας με την Φενερμπαχτσέ επαληθεύτηκε και δεν πέρασαν τα άλλα δύο σημεία μου, οπότε ο απολογισμός ήταν κάκιστος.

Πάμε σήμερα με ίδια συνταγή (γκολ) και στήριγμα την Ολλανδία, που βρίσκεται μία ανάσα από την πρόκριση στα τελικά του EURO 2020.

Προγνωστικά Β.Ιρλανδία- Ολλανδία 16/11

Η Ολλανδία οδηγεί την κούρσα σε όμιλο με 5 ομάδες και μαζί με την Γερμανία έχει 15 βαθμούς, ενώ παίζει απόψε στο Μπέλφαστ με αντίπαλο την σκληροτράχηλη Βόρειο Ιρλανδία, η οποία έχει 12, αλλά έχασε τα ματς με Γερμανία και Ολλανδία.

Οι “οράνιε” είναι και πάλι ομάδα και με νίκη θα εξασφαλίσουν την πρόκριση στο EURO 2020, ενώ νίκησαν στο πρώτο ματς την Β.Ιρλανδία με 3-1, βγάζοντας πολλές φάσεις και δίνοντας υψηλό τέμπο, όπως κάνει πάντα. Οι γηπεδούχοι θέλουν μόνο νίκη, προκειμένου να διατηρήσουν τις ελπίδες για την υπέρβαση, αλλά δύσκολα θα τα καταφέρουν.

Παρόλα αυτά καλούνται να “ανοιχτούν”, είναι αξιόπιστοι στην γραμμή κρούσης, αλλά και ασταθείς στην άμυνα. Πάμε στο 2 μαζί οβερ

 

Λόκερεν- Λόμελ

Μπορεί να είναι τελευταία στην βαθμολογία της Β΄Βελγίου, αλλά η Λόμελ πήρε μεγάλη νίκη με 1-0 από την Μπέερσχοτ και έδειξε σημάδια ζωντάνιας και ανάκαμψης, έχοντας την ευκαιρία απόψε να παραμείνει άτρωτη για 3ο σερί ματς, αφού είχε πάρει και ισοπαλία πριν από 2 αγωνιστικές.

Η Λόκερεν δεν πατάει καλά και έχασε στην έδρα της Ρόζελαρ με 2-1. Κάνει πολλές φάσεις, έχει κατοχή και την μπάλα στα πόδια της, αλλά “πληρώνει” τα αμυντικά κενά και την απειρία της σε αυτό το σκέλος.

Μπορεί το οβερ να είναι αουτσάιντερ, αλλά θεωρώ ότι το ματς θα έχει γκολ, αφού κανείς δεν θα βολευτεί σε ενδεχόμενη ισοπαλία. Πάμε λοιπόν στο οβερ 2.5, που μπορεί να μπει στο δελτίο μας.

 

Κροατία- Σλοβακία

Την τύχη στα χέρια της κρατάει η Κροατία, που αν νικήσει απόψε στην “καυτή” Ριέκα την Σλοβακία θα τσεκάρει το εισιτήριο για την τελική φάση της διοργάνωσης.

Δεν άρεσε στο 1-1 με την Ουαλία στο Κάρντιφ, αλλά δεδομένα είναι η καλύτερη ομάδα στον όμιλο της και αν δεν προκριθεί θα μιλάμε για “αυτοκτονία”.

Η Σλοβακία έμεινε στο 1-1 με την Ουαλία στο τελευταίο παιχνίδι της και θέλει μόνο “2”, για να παραμείνει ζωντανή στην επόμενη τελευταία αγωνιστική, όπου φιλοξενεί το Αζερμπαϊτζάν.

Μοναδική λύση να βγει μπροστά και να διεκδικήσει τη νίκη χωρίς να έχει πολλές επιλογές, αφού σώζεται μόνο με 2 στα 2. Πάμε στο οβερ 2.5, αφού οι γηπεδούχοι θα βρουν χώρους, την στιγμή που οι φιλοξενούμενοι θέλουν μόνο “τρίποντο” και μπορούν να απειλήσουν την “Χρβάτσκα”.

Πηγή: https://www.bet-on-arme.com/pernaei-apo-to-mpelfast-h-ollandia/

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Πάμε να δούμε μέσω του www.topikonews.gr και της εκπομπής «Γκολ…
Cresta Posts Box by CP