Στοίχημα : Πιο έτοιμη στο ντέρμπι η Ίντερ

0

Με δυνατό ταμείο κινήθηκε η στήλη μου στο Γιουρόπα Λιγκ και με ψυχολογία στο φουλ θα κυνηγήσουμε ακόμα ένα ταμείο. Αρκετά καλό το κουπόνι, αν και θεωρώ ότι την Κυριακή υπάρχουν μεγαλύτερες ευκαιρίες και βάση μου θα είναι το μεγάλο ντέρμπι του Μιλάνου, όπου η Μίλαν φιλοξενεί στο “Σαν Σίρο” την Ίντερ.


Μίλαν- Ίντερ

Δεν πείθει ως ώρας η Μίλαν, παρότι πέρασε από την έδρα της Βερόνα, επικρατώντας με 1-0 και πέναλτι του Πιόντεκ. Η Ίντερ μετράει 3 στα 3, βρίσκεται στην κορυφή και δείχνει πιο σταθερή και με διάρκεια, όσο είναι ο Αντόνιο Κόντε στην άκρη του πάγκου.

Πάντως απογοήτευσε στην πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ με την Σλάβια Πράγας στο “Τζιουζέπε Μεάτσα”, μένοντας στο 1-1, με τον Μπαρέλα να σώζει την κατάσταση στο 93΄. Πάντα κρύβουν συγκινήσεις τα μεγάλα ντέρμπι και παίζει ρόλο το γόητρο, αλλά κακά τα ψέματα η Ίντερ είναι σε καλύτερο φεγγάρι και πείθει περισσότερο στην αφετηρία.

Πάμε στο Χ2 (Δ.Ε.) μαζί με οβερ 1.5 στο stoiximan.gr

 


Παναιτωλικός- ΑΕΚ

Η ΑΕΚ “καθάρισε” με συνοπτικές την Λαμία (2-0 στο ΟΑΚΑ) και έκανε συντήρηση δυνάμεων στο 2ο ημίχρονο, δείχνοντας ότι πήρε ψυχολογία με τον Κωστένογλου στην τεχνική ηγεσία.

Καλή παρουσία είχε στο “Γεντί Κουλέ” ο Παναιτωλικός, αλλά έμεινε με παίκτη λιγότερο από νωρίς και “λύγισε” με 3-1 από τον ΟΦΗ, παρότι μείωσε σε 2-1 και το πάλεψε με όλες τις δυνάμεις του. Στην έδρα του συνήθως παίζει καλύτερα και μπορεί να τα βάλει με οποιονδήποτε αντίπαλο.

Θεωρώ ότι η μάχη του Αγρινίου ακροβατεί μεταξύ άντερ και οβερ, ωστόσο τα 2-3 γκολ καλύπτουν πολλά σενάρια, που έχω κατά νου.


Νιμ- Τουλούζ

Αμφίρροπο ζευγάρι με Νιμ και Τουλούζ να προέρχονται από ισοπαλίες.

Η Νιμ έμεινε στο 0-0 με την Ντιζόν εκτός έδρας, ενώ σημαντική ισοπαλία πήρε η Τουλούζ απέναντι στην Σεντ Ετιέν με 2-2. Προβλήματα στην άμυνα έχουν και οι δύο ομάδες και αυτό είναι το αδύνατο σημείο τους. Από την άλλη, έχουν ακόμα μία ομοιότητα, το γεγονός ότι σκοράρουν με άνεση και η Νιμ στα εντός έδρας ματς παράγει πολλές φάσεις, ενώ η Τουλούζ δεδομένα θα έχει ευκαιρίες, για να κουνήσει τα αντίπαλα δίχτυα.

Θεωρώ πολύ καλη επιλογή το γκολ γκολ και μπορούμε να το προσθέσουμε στο παιχνίδι μας.

Πηγή: www.bet-on-arme.com/pio-etoimi-sto-derby-h-inter/

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Ξεκινάει το Κύπελλο Ερασιτεχνών και στον 1ο Γύρο που θα…
Cresta Posts Box by CP