Στοίχημα : Προσέχουν τα νώτα τους Ατρόμητος και Άρης

0

Η στήλη μου πέρασε χθες το Χ2 και οβερ 1.5 στο Χάντερσφιλντ-Κάρντιφ σε απόδοση 2.35, χάθηκε στο νήμα το 1Χ και οβερ 1.5 της Λυών με την Μαρσέιγ, που νίκησε 1-0 και έχασε και πέναλτι, ενώ πέσαμε έξω στο οβερ 141.5 πόντους του Προμηθέα με το Περιστέρι. Πάμε στα σημερινά προγνωστικά με 2άδα και με βάση το Ατρόμητος- Άρης.

Τώρα καθημερινή ενημέρωση των σημείων μας και στο instagram


Ατρόμητος- Άρης

Το ματς της σεζόν δίνουν αμφότεροι οπότε αναμένεται σκοπιμότητα και λίγες φάσεις. Από την μία ο Ατρόμητος σκοράρει με το σταγονόμετρο και από την άλλη ο Άρης δεν θα έχει πάλι τον Ιντέγε, οπότε είναι “σφιχτός” στο γκολ.

Το 0-0 στο 1ο παιχνίδι αφήνει ανοιχτούς λογαριασμούς και οι δύο ομάδες δεν πρόκειται να πάρουν ρίσκα. Πιστεύω ότι η δύναμη θα κρίνει το νικητή και όποιος καταφέρει να σκοράρει θα γείρει την πλάστιγγα υπέρ του. Ο Άρης είναι σε λίγο καλύτερη κατάσταση από τον Ατρόμητο, αλλά το σημερινό ματς είναι “τελικός” για αμφότερους και το πάθος θα υπάρχει εκατέρωθεν. Πάμε στο Χ2 μαζί με under 3.5


Μίλαν- Γιουβέντους

Πρώτος ημιτελικός στο Κύπελλο Ιταλίας και η Μίλαν ειδικά θέλει την πρόκριση στον τελικό, αφού “διψάει” για διάκριση, ενώ η Γιουβέντους είναι το φαβορί, αλλά δεν βρίσκεται σε καλό μομέντουμ.

Η ήττα στην Βερόνα και μάλιστα με ανατροπή (2-1) επέτρεψε στην Ίντερ να πιάσει την “Γηραιά Κυρία” στην κορυφή του Καμπιονάτο, ενώ πλησίασε και η Λάτσιο στον πόντο και προμηνύεται θρίλερ για τον πρωταθλητή. Οι φιλοξενούμενοι έχουν προβλήματα στην άμυνα και θεωρώ ότι η ανεβασμένη Μίλαν θα βρει γκολ, μιας πλέον υπάρχει και ο Ζλάταν Ιμπραήμοβιτς, που μπορεί να προξενήσει προβλήματα. Και η Γιουβέντους θα βρει χώρους και θεωρώ ότι θα σκοράρει στο “Σαν Σίρο”.  Γκολ γκολ

Πηγή: https://www.bet-on-arme.com/57627/prosexoyn-ta-nwta-toys-atromitos-kai-aris/

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Ολοκληρώθηκε χθες βράδυ η 17η στροφή στην Α2 ΕΣΚΑ-Η και…
Cresta Posts Box by CP