Στοίχημα: Ρεάλ Μαδρίτης και Αρμάνι Μιλάνο στηρίζονται στην επίθεση (2αδα)

0
Αρκετά “γεμάτη” είναι η τρέχουσα εβδομάδα με εμβόλιμη αγωνιστική δράση σε Γερμανία και Ελλάδα, Κύπελλο σε σημαντικά πρωταθλήματα και “διαβολοβδομάδα” στην Ευρωλίγκα. Σήμερα θα κινηθώ προσωπικά με δυάδα από μπάσκετ και ποδόσφαιρο και όσοι πιστοί…εμπιστευτείτε. Προγνωστικά Ρεάλ Μαδ.- Μιλάνο

Ντόρτμουντ- Λειψία

Μεγάλο ντέρμπι στο “Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ” με την Λειψία να βρίσκεται στην κορυφή της Μπουντσελίγκα με 33 βαθμούς και τους γηπεδούχους να έχουν μαζέψει 29 πόντους, έχοντας εδραιωθεί στην 3η θέση.

Αμφότεροι βρίσκονται σε εξαιρετικό φεγγάρι και συνεχίζουν μάλιστα στους “16” του Τσάμπιονς Λιγκ, έχοντας βρει ρυθμό και φόρμα εδώ και καιρό. Η Μπορούσια με νίκη θα πλησιάσει σε απόσταση βολής από την πρώτη θέση, αλλά η Λειψία είναι ομάδα με αρχή, μέση και τέλος και μόνο τυχαία δεν βρίσκεται στο “ρετιρέ” της βαθμολογίας.

Η Ντόρτμουντ πέρασε σαν σίφουνας με 4-0 από την έδρα της Μάιντζ, ενώ και η Λειψία “καθάρισε” εύκολα την Φορτούνα στο Ντίσελντορφ με 3-0. Το ματς θα έχει σκοπιμότητα και οι φιλοξενούμενοι θα δώσουν βάση στην άμυνα, με τους “κιτρινόμαυρους” να έχουν λογικά κατοχή μπάλας, αλλά και σύμμαχο την κατάμεστη έδρα.

Αξίζει το Χ2 (Δ.Ε) με γκολ γκολ, πιστεύοντας ότι η Λειψία θα μείνει όρθια. Πιθανό σκορ το 1-1 για τους πιο “τολμηρούς”.

 

Ποια είναι η καλύτερη στοιχηματική για να ποντάρεις στην Euroleague

Προγνωστικά Ρεάλ Μαδ.- Μιλάνο

Αντίθετοι βίοι και φόρμα για Ισπανούς και Ιταλούς. Η Ρεάλ μετράει 10-3 και βρίσκεται στην 2η θέση της Ευρωλίγκα μαζί με την Μπαρτσελόνα, καταδιώκοντας την Εφες (10-2), που δοκιμάζεται απόψε στην έδρα της Ζενίτ. Από την άλλη, η Αρμάνι μετράει 4 σερί ήττες και λύγισε και στο “Αστρομπάλ” από την Βιλερμπάν με 89-82, χωρίς να παίξει άμυνα σε ένα ακόμα παιχνίδι, με τον Μεσίνα να αναζητά λύσεις σε αυτό το κομμάτι.

Στην επίθεση οι “μερένγκες” σκοράρουν με 90-95 πόντους στο “σπίτι” τους, ενώ η Αρμάνι παίζει πιο απελευθερωμένα μακριά από το Μιλάνο, σκοράρει πολύ στα περισσότερα ματς, έχοντας ταλέντο στην επίθεση, αλλά τα προβλήματα στην άμυνα είναι εμφανή και οι Λομβαρδοί είναι πολύ soft. Πιστεύω ότι το ματς θα πάει σε υψηλό σκορ, έχοντας υψηλό τέμπο σχεδόν σε όλη την διάρκεια. Πάμε λοιπόν στο οβερ 162.5 αγώνα.

Πηγή: https://www.bet-on-arme.com/real-kai-milano-stirizontai-sthn-epithesi/

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Ο Ήφαιστος/Αχιλλέας υπέταξε την αντίσταση της Σφήκας Αμαλιάδας στο Αίγιο…
Cresta Posts Box by CP