Στοίχημα : Σοβαρή στην έδρα της η Χάιντενχαϊμ

0

Μια χαρά τα πήγαμε χθες, αφού πέρασαν τα 2 προγνωστικά από την Τσεχία, αλλά και το Χ2 μαζί με οβερ 1.5 της Αρμίνια, η οποία άλωσε την έδρα της Χόλσταϊν Κίελ. Έτσι με καλή ψυχολογία μετά το χθεσινό ταμείο, πάμε σε ανάλογους ρυθμούς και το δυνατό σημείο έρχεται από την Β΄Γερμανίας.


Χάιντενχαϊμ- Άουε

Η Χάιντενχαϊμ έχει πολλές ελπίδες για την απευθείας άνοδο και αν πάρει το σημερινό παιχνίδι θα συνεχίζει να πιέζει Στουτγάρδη και Αμβούργο, αν και δεν “καίγεται” για την άνοδο.

Προέρχεται από το άσφαιρο 0-0 στην έδρα της Ζανκτ Πάουλι, όπου έχασε πέναλτι στο πρώτο μέρος. Στην έδρα της είναι πολύ δυνατή και γενικότερα αποπνέει σταθερότητα και μόνο τυχαία δεν βρίσκεται στην 4η θέση. Από την άλλη, η Άουε έχασε εντός από την Ντάρμσταντ με 3-1 και ηττήθηκε για 2η φορά στο “σπίτι” της.

Παράλληλα η Χάιντενχαϊμ έχει 8 εντός έδρας νίκες, ενώ η Άουε μόλις μια φορά έχει αποδράσει με “2” και μακριά από την βάση της παίζει πιο επιφυλακτικά. Πάμε στο 1Χ (Δ.Ε.) μαζί με οβερ 1.5 γκολ στον αγώνα.

Τώρα καθημερινή ενημέρωση των σημείων μας και στο instagram

Έσμπιεργκ- Άαλμποργκ

Η Έσμπιεργκ θα παλέψει για την αποφυγή του απευθείας υποβιβασμού και η χρονιά είναι απογοητευτική, σε σχέση με πέρυσι όπου κατέλαβε την 3η θέση.

Η Άαλμποργκ από την άλλη θα κυνηγήσει την 6άδα και τις θέσεις της Ευρώπης και είναι μία ομάδα που δουλεύει σαν ρολόι, με ισορροπία σε άμυνα και επίθεση.

Στον 1ο γύρο είχε “καθαρίσει” άνετα την Έσμπιεργκ με 4-0 και της έχει πάρει τον αέρα. Στα συν για τους φιλοξενούμενους η επάνοδος του Άντερσεν, που είναι το “κανόνι” της ομάδας με 9 γκολ. Πάμε στο Χ2 με οβερ 1.5 γκολ στον αγώνα.

Ριέκα- Όσιγιεκ

Ημιτελικός για το Κύπελλο Κροατίας και το παιχνίδι είναι νοκ άουτ. Η Ριέκα έχει απομακρυνθεί στο -18 από την πρωτοπόρο Ντιναμό Ζάγκρεμπ, οπότε θέλει διακαώς το Κύπελλο και το τρόπαιο και μάλιστα απέκλεισε στους “8” την Ντιναμό.

Η Όσιγιεκ θέλει επίσης να φτάσει μέχρι τον τελικό, είναι σκληροτράχηλο σύνολο που τα δίνει όλα και αναμένεται να προσεγγίσει αμυντικά το ματς, κλείνοντας τους διαδρόμους στον επικίνδυνο μεσοεπιθετικά αντίπαλο. Πιστεύω ότι το ματς δεν θα ξεφύγει, γιατί η σκοπιμότητα θα είναι σε υψηλό βαθμό και αμφότεροι θέλουν την πρόκριση στον τελικό. Πάμε στα 2-3 γκολ.

Πηγή: https://www.bet-on-arme.com/63849/sovari-sthn-edra-tis-h-xaintenxaim-3ada/

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Αρχίζει και αναζωογονείται το κουπόνι με περισσότερα παιχνίδια και συνεπώς…
Cresta Posts Box by CP