Στοίχημα : Στέκεται όρθια στην Μαγιόρκα η Μπιλμπάο

0

Πέρασαν οι Εθνικές και τα προκριματικά, που επηρέασαν την στοιχηματική ροή και πλέον επανερχόμαστε σε φυσιολογικούς ρυθμούς με πρωταθλήματα και συνεπώς δεκάδες ευκαιρίες. Όμορφα αλλά και αμφίρροπα παιχνίδια περικλείει το κουπόνι της Παρασκευής, αλλά προσωπικά εντοπίζω μία καλή επιλογή στο ματς Μαγιόρκα-Μπιλμπάο.

Πριν περάσουμε όμως στην ανάλυση των αγώνων, μην ξεχνάτε, ότι στο bet-on-arme.com, μπορείτε να βρείτε αναλυτικούς οδηγούς για όλες τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας, όπως είναι η sportingbet .Πάμε να δούμε τι ποντάρουμε:


Μαγιόρκα- Μπιλμπάο

“Τρένο” πηγαίνει στις 3 πρώτες στροφές της Πριμέρα Ντιβιζιόν η Αθλέτικ Μπιλμπάο και δείχνει ότι φέτος δεν θα αρκεστεί σε ένα καλό πλασάρισμα, ωστόσο το ζήτημα είναι να βρει διάρκεια στο παιχνίδι της.

Από την άλλη, η Μαγιόρκα επέστρεψε μέσω των μπαράζ και προσπαθεί να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις της μεγάλης κατηγορίας, μετρώντας 2 σερί ήττες, ύστερα από το νικηφόρο εντός έδρας 1-0 κόντρα στην Εϊμπάρ.

Πιο έμπειρη και με περισσότερες λύσεις η Μπιλμπάο, αν και μεσολάβησε διακοπή και η Μαγιόρκα ενδέχεται να έχει βελτιώσει τις ατέλειες της. Πάντως δεν βλέπω να φεύγει με άδεια χέρια η Μπιλμπάο και τουλάχιστον δεν θα χάσει.

Πάμε στο Χ2 (Δ.Ε.) μαζί με οβερ 1.5


Αμιάν- Λυών

Μπήκε πολύ δυνατά η Λυών με 2 σερί νίκες και πειστικές εμφανίσεις, αλλά “προσγειώθηκε ανώμαλα” από την Μονπελιέ (1-0 ήττα εκτός) και την Μπορντό (1-1 εντός).

Η Αμιάν σε 4 ματς μετράει 1 νίκη και 3 ήττες, προερχόμενη από την ήττα με 2-0 στην έδρα της Τουλούζ, όπου βρήκε δίχτυα και ο Έλληνας φορ Ευθύμης Κουλούρης. Ήταν καλή στο 1ο μέρος (είχε 10 τελικές), αλλά δέχθηκε 2 γρήγορα γκολ στη επανάληψη και δεν αντέδρασε.

Η Λυών δείχνει να έχει βλέψεις για φέτος και θέλει να ξεχάσει την περυσινή κάκιστη σεζόν. Η Αμιάν στην έδρα της παίζει πιο “κλειστά”, αλλά στην άμυνα ως ώρας δεν πείθει.

Θα εμπιστευτώ την Λιόν και θα την στηρίξω στο “2”.


Σαρλερουά- Γκενκ

Πολύ μεγάλο ματς με το οποίο ανοίγει η αυλαία στην αγωνιστική της Α΄Βελγίου.

Δύο ομάδες με καλά ρόστερ και δυναμική, Σαρλερουά και Γκενκ, θα παλέψουν για την πολυπόθητη νίκη, προκειμένου να διατηρηθούν σε στενή επαφή με τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Η Γκενκ είναι πιο ποιοτική, αλλά μεσοβδόμαδα έχει Τσάμπιονς Λιγκ και ίσως έχει το μυαλό της εκεί. Η Σαρλερουά μεταμορφώνεται στα εντός και στην επίθεση διαθέτει επικίνδυνους παίκτες, ικανούς να κάνουν ζημιά στην άμυνα των “μπλε”.

Η Σαρλερουά νίκησε άνετα την Μπέβερεν εκτός με 4-0, ενώ η Γκενκ έμεινε στο 1-1 στην έδρα της ισχυρής Μπριζ.

Θα επιλέξω το γκολ γκολ και οβερ 2.5, αφού θαρρώ ότι θα έχουμε γρήγορο γκολ στο ματς και η συνέχεια θα είναι υψηλή σε ένταση και φάσεις.

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Η Αναγέννηση Πατρών αναζητούσε επιθετικό, αλλά τελικά παρεμεινε στο ροστερ…
Cresta Posts Box by CP