Στοίχημα: Στο Λονδίνο κάνει κουμάντο η Τσέλσι

0

Μετά από ένα δυνατό σαββατοκύριακο με 6 στα 6, ήρθε και το 3 στα 3 την Πέμπτη και η στήλη μου σας έβγαλε ασπροπρόσωπους. Πάντα εγώ και οι συνάδελφοι εδώ στο bet-on-arme.com μελετάμε συνεχώς και έχουμε ως στόχο να σας στείλουμε ταμείο. Πάμε στα σημερινά, θεωρώντας προσωπικά ότι η Τσέλσι είναι ένα στήριγμα.


Τσέλσι- Σέφιλντ Γιουνάιτεντ

Η Τσέλσι δείχνει να συνέρχεται μετά το κακό ξεκίνημα και έδειξε πολύ καλά στοιχεία στο “2” με 3-2 επί της Νόριτς. Από εκεί και πέρα η Σέφιλντ ως νεοφώτιστη προσπαθεί να προσαρμοστεί στην Πρέμιερ Λιγκ και μετράει 1-1-1.

Την περασμένη αγωνιστική ηττήθηκε εντός από την Λέστερ με 2-1, αλλά βρήκε δίχτυα εκ νέου, αποδεικνύοντας ότι διαθέτει ποιότητα στην γραμμή κρούσης. Βέβαια αν η Τσέλσι θέλει να “χτίσει” ένα σερί νικών θα πρέπει να κάμψει την αντίσταση της αντιπάλου της και μάλιστα στο Λονδίνο επιβάλλεται να κάνει κουμάντο.

Μικρός ο άσσος και θα ποντάρω στο οβερ 2.5, αφού λογικά το ματς θα έχει φάσεις και αρκετά γκολ.


Σάλκε- Χέρτα

Η Σάλκε ηττήθηκε με 3-0 εντός από την ανώτερη Μπάγερν Μονάχου, αλλά είχε φάσεις και 2 δοκάρια και αδικείται από την “βαριά” ήττα.

Από την άλλη, η Χέρτα πήρε 2-2 στην έδρα της Μπάγερν στην πρεμιέρα, ωστόσο ηττήθηκε στο Βερολίνο με 3-0 από την Βόλφσμπουργκ και “ξενέρωσε” τον κόσμο της, δείχνοντας αστάθεια και αμυντική αδράνεια.

Η Σάλκε θα επιδιώξει να “σπάσει το ρόδι” και σύμμαχος είναι η έδρα της, ενώ η Χέρτα θα ποντάρει στην επιθετική γραμμή της, για να πάρει κάτι από το ματς. Έχει λογική το καλοπληρωμένο οβερ 2.5


Οσασούνα- Μπαρτσελόνα

Η Μπαρτσελόνα θα παίξει και σήμερα χωρίς τους Ντεμπελέ, Μέσι και Σουάρεζ, αλλά έδειξε κόντρα στην Μπέτις (νίκη με 5-2) ότι αν πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης δεν έχει αντίπαλο.

Η Οσασούνα δείχνει καλά σημάδια στην επιστροφή της στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, έχοντας 1 νίκη και 1 ισοπαλία, ενώ δεν έχει δεχθεί γκολ, αλλά σήμερα δίνει το πιο δυνατό τεστ της και καλείται να δείξει τι ψάρια πιάνει κόντρα σε ομάδες από το “πάνω ράφι”, που διεκδικούν το πρωτάθλημα.

Η Μπαρτσελόνα υπερέχει σε ποιότητα και εμπειρία και μπορεί να περάσει από την έδρα της Οσασούνα, αν παίξει στοιχειωδώς καλό ποδόσφαιρο. Πάμε στο “2” μαζί με οβερ 2.5

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Η ερχόμενη Α1 ΕΣΚΑ-Η προμηνύεται άκρως αμφίρροπη και το καλοκαιρινό…
Cresta Posts Box by CP