Στοίχημα: Σφαιρόπουλος- Ιτούδης σημειώσατε…”διπλό” (3αδα)

0
Πέρασε η φάση των ομίλων στο Τσάμπιονς Λιγκ και την σκυτάλη παίρνει σήμερα το Γιουρόπα Λιγκ, προκειμένου να μάθουμε τους 24 κατόχους, που θα πλαισιώσουν τις 8 ομάδες, που “υποβιβάστηκαν” από το “σεντόνι” στην δεύτερη τη τάξει διοργάνωση της Ευρώπης. Βέβαια προσωπικά βλέπω “σημειάρα” στην σύγκρουση Μακάμπι-ΤΣΣΚΑ.

Προγνωστικά Μακάμπι- ΤΣΣΚΑ Μ. 

Μεγάλο ντέρμπι θα γίνει απόψε στην “Μενόρα Μιβταχίμ Αρένα”, όπου η Μακάμπι Τελ Αβίβ του Γιάννη Σφαιρόπουλου αντιμετωπίζει την ΤΣΣΚΑ του Δημήτρη Ιτούδη.

Πολλά τα προβλήματα στην πλευρά της “ομάδας του λαού”, αφού θα μείνουν εκτός για καιρό οι Ουότερς και Ντιμπαρτολομέο και έτσι στον “1” υπάρχει πρόβλημα. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι σίγουρα δεν είναι ανίκητοι και λίγο έλειψαν να στραβοπατήσουν στην Μόσχα, λυγίζοντας την Ζαλγκίρις με τρίποντο στην λήξη από τον “τρελό” Μάικ Τζέιμς.

Έχουν ίδιο ρεκόρ (8-4), αλλά διαφορετικά στοιχεία στο παιχνίδι τους. Η Μακάμπι παίρνει ώθηση στην επίθεση από την άμυνα, ενώ οι Ρώσοι είναι άκρως επιθετικοί και παίζουν πάντα σε υψηλό τέμπο, θέλοντας να τρέξουν στο γήπεδο, βάζοντας εύκολα καλάθια.

Το “2” είναι πολύ ψηλά και θεωρώ ότι οι απουσίες της Μακάμπι θα παίξουν ρόλο απόψε.

Ποια είναι η καλύτερη στοιχηματική για να ποντάρεις στο Champions League


Κοπεγχάγη- Μάλμε

Η Σκανδιναβία φλέγεται, αφού το ματς ανάμεσα σε Δανούς και Σουηδούς διακυβεύει πρόκριση στη συνέχεια του θεσμού, αν βέβαια η Ντιναμό Κιέβου κερδίσει την αδιάφορη Λουγκάνο, που είναι το φυσιολογικό σενάριο.

Βέβαια οι γηπεδούχοι βολεύονται και με ισοπαλία, ενώ έχουν το προνόμιο ότι δίνουν κανονικά παιχνίδια για το πρωτάθλημα, με την Μάλμε να έχει διακοπή στο πρωτάθλημα Σουηδίας και τα φιλικά δεν είναι τόσο δυνατά.

Στο παιχνίδι του 1ου Γύρου οι δύο αντίπαλοι είχαν αναδειχθεί ισόπαλοι με 1-1, σε ματς που είχε καλό ρυθμό και πολλές φάσεις εκατέρωθεν. Αναγκασμένη να ρισκάρει η Μάλμε, θα βρει κενά η Κοπεγχάγη και μπορεί να τα εκμεταλλευτεί. “Λουκούμι” το καλοπληρωμένο γκολ γκολ.

Τώρα καθημερινή ενημέρωση των σημείων μας και στο instagram 

Χετάφε- Κρασνοντάρ

Ακόμα ένα κρίσιμο παιχνίδι, αφού και οι μεν και οι δε παίζουν τα ρέστα τους για πρόκριση. Σε καλή κατάσταση και οι δύο ομάδες με τους Ισπανούς να προέρχονται από τρομερά αποτελέσματα στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, όντας στην 5η θέση της βαθμολογίας.

Μια χαρά τα πηγαίνει και εντός συνόρων η Κρασνοντάρ του Μάρκους Μπεργκ, που έχει εδραιωθεί στην 2η θέση και με 3 σερί νίκες στο Γιουρόπα θέλει ακόμα μία σήμερα, για να θέσει εκτός την Χετάφε και να περάσει στους “32” μαζί με την ήδη “περασμένη” Βασιλεία.

Και εδώ οι φιλοξενούμενοι επιβάλλεται να παίξουν επιθετικά και οι γηπεδούχοι είναι “φωτιά” στην επίθεση. Γκολ γκολ.

Πηγή: https://www.bet-on-arme.com/sfairopoylos-itoudis-simeiwsate-diplo/

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Το ντέρμπι κατέληξε στην Αγυιά, που επικράτησε στο κλειστό του…
Cresta Posts Box by CP